• JO11 – 5 | Overtuigende winst!!

  Op deze koude zaterdagmorgen starten de boys om 10.15 uur de wedstrijd, onder leiding van Menno, tegen Foreholte JO13-6. Nou ja, het is JO11-6, maar man, man, man, wat zijn deze jongens groot! Maar ze blijken echt op het goede veld te staan, dus go boys, lekker voetballen!!

  Onze boys gaan gelijk sterk van start. De druk wordt goed opgebouwd vanuit het middenveld met Mohammed en Baran. Voorin zorgen Semmy en Berke dat ze vrij lopen en aanspeelbaar zijn. Voor Berke natuurlijk extra moeilijk met die grote knullen!

  Achterin staat het ook als een huis. Jens is zoals altijd super alert en keihard aan het werk. En Milan, onze aanvoerder deze week, is goed wakker en laat zich niet van de bal zetten. Samen met keeper Sven staat het als een huis achterin en wordt het hard werken voor de tegenstander om door te breken.

  De score wordt geopend aan onze kant. Mohammed weet met een hard schot het net te vinden achter de doelman. Waarbij wij het doelpunt nog aan het vieren waren, dacht de tegenstander daar heel anders over. Met een snelle uitbraak schieten ze hoog in het net bij Sven, 1-1! Zo snel kan het gaan…

  Maar onze jongens gaan hun spel weer spelen en gaan in mooie combinaties richting de helft van de tegenstander. Mees legt weer vele kilometers af op het middenveld en weet de plannen van de tegenstander altijd weer te verstoren en mooie steekpasses naar voren te geven. Mohammed vindt weer ruimte en zet ons weer op voorsprong. We zitten er weer helemaal in en zijn ook niet meer zo onder de indruk van de lengte van de tegenstander. Een prachtige voorzet van Mik op Semmy, waarbij Semmy de bal direct vanuit de lucht in de goal schiet, 3-1. Hierna weet de tegenstander onze Sven nog 1x te passeren. Met een afstandsschot maken ze de 3-2. Maar dit blijkt tevens hun laatste treffer te zijn. Onze Sven staat zijn mannetje uiteraard weer en behoed ons voor nog meer tegentreffers…

  De ruimtes worden elke keer gevonden. Ilias werkt hard om de bal weer de andere kant op te sturen en ook Baran houdt de tegenstander goed onder druk en met zijn harde schot is de bal zo weer waar we hem willen hebben. Jens staat weer een ijzersterke wedstrijd te verdedigen. In combinatie met Milan zijn we veilig achterin. Mik zorgt weer voor een mooie opening die keurig wordt afgemaakt door Berke. En ook de daarop volgende 4 doelpunten komen van de schoen van Berke. Het staat inmiddels 8-2.

  Een mooie voorzet van Mees wordt nog net gemist door Mik…helaas. De bal wil er deze week niet in bij Mik. Maar het harde werken (van alle boys) en de assists zijn net zo belangrijk! Mohammed weet de tegenstander nog wel even uit te spelen en maakt de 9-2. En ook Semmy was weer goed aanspeelbaar. Hij zet de eindscore op 10-2.

  Blij weer drie punten te hebben gepakt. Op naar volgende week...de derby tegen ARC!