• Alphense Boys E-Top wint herfsttoernooi

    Vandaag (dinsdag) werd het herfsttoernooi voor D1 teams en E-Top teams afgewerkt. Bij de D1 werd Future Talent kampioen en bij de E-Top greep Alphense Boys de grootste beker.

    De E-Top van Alphense Boys won al zijn poulewedstrijden zonder tegengoals. In de finale was Spartaan\'20 E-Top de tegenstander en werd het 3-0 door goals van Abdul Ibrahimi (2x, zie foto onder waarbij hij een strafschop binnenschiet) en Sven Verpoort.

    Bij de D1 teams stelde Alphense Boys teleur. Ze wonnen twee wedstrijden en verloren twee wedstrijden en eindigden dus als 3e in de poule. In totaal incasseerden ze 9 tegengoals en dat is natuurlijk veel te veel voor vier toernooiwedstrijden. De finale ging tussen Future Talent en Barcelona Soccer School en werd door eerst genoemde met 1-0 gewonnen.

    De dag begon vandaag goed en tot 13.30 uur bleef het droog. Tussen 15.30 en 16.00 uur kwam het even met bakken uit beneden, maar bij de finalewedstrijden was het vrijwel droog. Met dank aan de volgende prima scheidsrechters verliepen alle wedstrijden probleemloos: Rick Sinnige, Bert Rietveld, Han Kalkman, Manuel Uijttewaal, Bob Damen, Bryan de Groot , Rob van Steen en Henk de Jong.

    Uitslag bij de D1 teams

    1. Future Talent D1
    2. Barcelona Soccer School D1
    3. Kon HFC D1
    4. Elinkwijk D1

     

    Uitslag bij E-Top teams

    1. Alphense Boys
    2. Spartaan\'20
    3. Katwijk
    4. Barcelona Soccer School

     

    Morgen (woensdag) gaan we verder met het toernooi voor C1 teams en D3 teams. We beginnen om 10.00 uur