• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

• JO11 – 5 | Nieuwe uitdagingen…prachtig resultaat!

Een week met een hoop veranderingen voor de boys! Allereerst hebben we er een nieuwe kanjer bij, welkom Semmy!!!

Maar dat was niet de enige aanpassing deze week. De uitstekende resultaten van de boys zijn bij de KNVB niet onopgemerkt gebleven. De boys zijn gepromoveerd naar de 6e klasse en al door naar de volgende ronde in de beker!!! Toppers, dat hebben jullie dik verdiend!

Vandaag dus niet de geplande thuiswedstrijd, maar om 10.00 uur worden we verwacht bij het mooie Kamerik. Met Saskia voorop in de stoet weet je in ieder geval zeker dat je op tijd aankomt….!

De wedstrijd start van beide kanten best sterk. De tegenstander komt ook zeker op onze helft en er worden ook diverse pogingen op het doel gedaan. Voor Sven is dit natuurlijk top, eindelijk een wedstrijd waarin hij ook zijn ding kan doen. En dat doet hij goed! De tegenstander weet niet te scoren. Van onze kant weten we het doel van de tegenstander wel te vinden. De openingsscore deze week is van Mohammed!

Verdedigend moeten onze jongens wel even wennen. Er wordt toch iets meer druk gezet door de tegenstander, belangrijk dus om goed bij je man te blijven! Gelukkig zijn Jens, Mees en Milan hier wel alert op en door goed samen te werken weten ze de aanvallen goed af te weren.

En de jongens komen langzaam weer in het ritme en het vertrouwen in de wedstrijd groeit! In de aanval gaat het ook weer lekker. Het is de wedstrijd van de mooie afstandsschoten. Baran weet zo 2x het net te vinden en ook Mees weet op deze manier de keeper te verrassen. Semmy weet in zijn eerste wedstrijd ook gelijk te scoren! We gaan dan ook rusten met een 0-5 voorsprong!

In de tweede helft lijkt de tegenstander het op te geven. Voor het doel van Sven gebeurt niet zo heel veel meer. Milan neemt een prachtige vrije trap, deze belandt snoeihard in het net! Ilias is hard aan het werk op het middenveld en weet de bal weer netjes richting de aanval te krijgen. Zowel Berke als Mik zijn op zoek naar hun goal! Daar moet echt hard voor gewerkt worden. De tegenstander staat met 6 man te verdedigen. Maar…ook deze mannen worden beloond met een goal! Met nog scores van Mohammed en Baran staat de teller op 0-10. Milan wisselt Sven nog even af op het doel, zodat hij ook nog een paar minuten kan mee voetballen!