• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

• JO13-3 - Voorschoten '97 JO13-2

Vandaag de wedstrijd tegen de medekoploper Voorschoten. Aan het formaat van de tegenstander te zien een snelle en technische ploeg, geen jongens die een kop groter zijn en 10 kilo zwaarder. Dat zal een leuk potje worden. De eerste wissel is al na 30 seconden, de grensrechters. De eerste minuten golft het spel op en neer. De eerste kans is een schot van Joppe vanaf 20 meter, naast . De 1-0 scoort Senna, na een mooie voorzet van Anouar. De corner erna is veelbelovend, maar levert niks op. Een schot schot van Kay wordt half gestopt, Senna scoort de 2-0 van dichtbij. Het spel speelt zich nu voornamelijk af op de helft van Voorschoten. De corner voor Voorschoten levert niks op, op de uitbraak scoort Anouar bijna. Het spel gaat weer op en neer, redelijke kansen voor beide teams, waarbij de beste toch voor de Boys zijn. Op een uitbraak na een corner van de Boys komt mark goed zijn doel uit en redt, Voorschoten had hem al geteld. Een aanval over bijna alle schijven, waarbij het spel van links naar rechts gaat levert een schot van Ralph op dat maar net voorlangs gaat. De derde van Senna levert een glaszuivere hattrick op. Vlak hierna scoort Voorschoten, 3-1. Een goede aanval van de Boys eindigt uiteindelijk met een schot van Joran, net naast. Het is een leuke pot met gelijkwaardige tegenstanders. Een schot van Anouar wordt door de keeper tot corner verwerkt. Een voorzet van Ralph wordt door Anouar binnengekopt, 4-1 en rust.

Na de limonade trappen wij af, hoe zijn de mannen uit de kleedkamer gekomen? Het eerste schot op doel is van Voorschoten. Het begint een herhaling te worden, voorzet Anouar, goal Senna, 5-1 . Een mooie voorzet van Ralph levert een goede kans op voor Anouar, de keeper redt miraculeus. Een voorzet van Senna brengt Rick voor het doel, 6-1 met goed schot. De aanval van Voorschoten lukt net niet, er zit altijd wel een voetje van Damjan, Sam, Ties , Joppe of Ryan tussen. Goed storen van Daniël en Kay zorgt dat het spel op het middenveld blijft. Het gaat steeds harder waaien, en wij hebben tegen, maar het einde nadert, en ook bij de tegenstander is de energie op, ze kunnen er geen gebruik van maken, met een goed staande verdediging en middenveld, en 2 snelle spitsen komt het gevaar toch voornamelijk van de Boys! Een mooi schot van Voorschoten wordt door mark naast getikt. Ook de corner levert niks op. Een schot van Senna gaat net naast. De eindstand na een mooie pot is bereikt, erop en erover, de Boys zijn de nieuwe koploper!