• Een verrassende wedstrijd

Een verrassende wedstrijd

Zaterdag 3 september. Een perfecte dag om een wedstrijd te voetballen, wat wolken een zonnetje en een prima temperatuur.
    Onze boys moesten voetballen tegen Alphia E2. Aan het begin van de wedstrijd werd er met een paar ouders nog een lolletje gemaakt dat onze jongens op de goede helft begonnen en dat de keeper van Alphia tegen de zon moest inkijken. Wellicht zou hij wat ballen doorlaten….
    De wedstrijd ging van start en Alphia scoorde al vrij snel een doelpunt. Gelukkig wisten onze jongens snel weer een tegen doelpunt te scoren en de stand was 1-1.
    Het opvallende was dat de bal bijna voortdurend op de helft van Alphia aanwezig was, bizar veel kansen voor de boys, maar ze kregen het maar niet voor elkaar om te scoren! De paar kansen die Alphia had werden wel benut en daardoor stond het aan het einde van de 1e helft 1-3 voor Alphia.
    In de 2e helft kwamen de boys helemaal terug in het spel en scoorden ze het ene doelpunt na het andere. Wat een verschil met de 1e helft! Alphia werd duidelijk gedomineerd door onze jongens en de eindstand werd 9-3 voor de boys.
    De 2e overwinning op rij voor onze mannen! We zijn benieuwd wat ze komende zaterdag gaan doen tegen Woubrugge.