• TAVV JO13-1 - Alphense Boys JO13-3

Om 8.20 uur met een waterig zonnetje en dreigende donkere wolken verzamelt de D3 in Ter Aar. Deze keer in rood/wit omdat TAVV in blauw speelt. De Alphense Boys hadden al snel het meeste balbezit. Na een paar pogingen richting het doel van TAVV, was het Senna die met een panna het eerste doelpunt maakte. Daarna volgde al snel Anouar met de 0-2. De jongens speelden goed over en hadden veel kansen. Rick maakte uiteindelijk met een mooie kopbal de 0-3. Rust.

Na de rust werd al snel de 0-4 gescoord door Rick. En na een voorzet van Sam, schiet eerst Joran de bal voor 0-5 in het doel en iets later een eigen speler van TAVV, 0-6. Maar dan moet Mark wakker worden (had tot nu toe nog weinig hoeven doen), want TAVV schiet op het doel van Alphense Boys. Maar Mark pakt de bal en schiet deze weer naar de andere helft van het veld, waar Ryan een mooie boogbal over de keeper heen schiet (0-7). Mark moet nog één keer in actie komen en dan sluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.