• JO11 – 5 | Teamspel…met de hoofdletter ‘T’

    Vandaag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Om 10.15 uur begint de wedstrijd tegen Floreant. Een beter tijdstip dan vorige week…voor de ouders in ieder geval!

    Na de aftrap blijkt al heel snel dat de tegenstander geen kans krijgt om te voetballen. We zijn alleen maar op de helft van de tegenstander te vinden en het duurt dan ook niet lang voordat Ilias met een prachtige kopbal de score opent. Wij krijgen weer een prachtig samenspel te zien van onze boys! Er is echt niemand die voor eigen succes in het veld rondloopt, we zijn er met en voor elkaar!

    Er staat zoveel druk op de tegenstander. Jens sluit het veld net over de middenlijn. Mees en Milan kunnen dan ook vanachter goed mee naar voren lopen. Daar zijn Berke, Mik, Baran en Mohammed altijd goed bereikbaar. In een driehoek, tikkie-takkie, spelen we de tegenstander helemaal weg. Voor de goal dan toch de bal nog breed leggen voor je teamgenoot bezorgt mij, en veel ouders met mij, kippenvel!

    En natuurlijk kunnen de boys in zo’n wedstrijd dingetjes in onderling overleg uittesten. Zo zien wij Jens, onze rasechte verdediger, voorin het veld. Even een afspraak met Mik dat hij eens voorin het veld ging kijken. Dit leidt gelijk tot het enige tegendoelpunt deze wedstrijd. Op zich wel leuk voor Sven dat er ook nog wat actie richting zijn doel kwam. De 1 op 1 was niet te redden…voor de tegenstander ook wel leuk als je 10-0 achterstaat. Conclusie: Jens blijft gewoon toch maar lekker doen waar hij goed in is, verdedigen. Mik weer naar voren, goed geregeld samen mannen!

    We hebben weer mooi voetbal gezien! De doelpunten die voor de 22-1 (Ilias 2x, Baran 2x, Mees 4x, Mik 2x, Mohammed 7x, Berke 4x, Milan 1x) hebben gezorgd zijn stuk voor stuk voortgekomen uit samen opbouwen, een ander iets gunnen! Dik verdiend boys…trots op dit team!