• JO11 - 5 | En zo hoort voetbal te zijn….

    De wekker gaat (gevoelsmatig midden in de nacht) behalve voor je kind! Het voetbalseizoen is weer begonnen en hij kan niet wachten om te starten. En dat is vroeg deze eerste bekerwedstrijd. We worden om 08.30 uur verwacht bij Be Fair in Waddinxveen.

    De boys krijgen de laatste aanwijzingen en de ouders nemen er maar eens lekker een bakkie bij. In het ochtendzonnetje op het platteland kan het toch best fris zijn. De tegenstander is al op het veld, het zijn flinke jongens.

    De wedstrijd start en de boys hebben er zin in! Onze aanvoerder vandaag is Baran! Ze werken als team goed samen, met elkaar voetballend zijn ze de tegenstander dik de baas! De openingstreffer laat dan ook niet lang op zich wachten. Een mooie combinatie tussen Mik, Berke en Mohammed zorgt voor de 1-0.

    We staan langs de lijn gewoon naar een prachtige pot voetbal te kijken. Zo mooi om te zien hoe dit team ook echt als een team binnen de lijnen met elkaar aan het werk is. Tikkie-takkie, diepe passes, mooie voorzetten, dubbele mandekking, het zat er allemaal in. En dat geeft dan ook een prachtig resultaat.

    Sven, onze topkeeper, heeft vandaag tijdens de wedstrijd zijn doelstelling bijgesteld. Hij gaat de 0 houden. En met Jens, Milan, Mees en Ilias als sterke verdediging en een actief meespelende Sven is dit gelukt!

    Alles bij elkaar heeft dit gezorgd voor een 0-11 overwinning, met scores van Berke (2x), Mohammed (3x), Milan, Baran, Ilias, Mees (2x) en Mik.

    Maar het meest heb ik genoten van de hele groep bij elkaar, zowel de boys als de ouders! Respect, gunnen, gezelligheid, plezier…dat waren de steekwoorden van vandaag. Zo hoort een pot voetbal van je kind te zijn…blij om weer langs het veld te staan!