• Kleding bestellen voor het nieuwe seizoen

    Heb je een nieuw shirt, een nieuwe voetbalbroek of nieuwe kousen nodig voor het nieuwe seizoen? Klik dan op de button hierboven van de AB-Kledingshop. Bestel gemakkelijk en snel! Ook voor trainingskleding ben je meteen aan het goede adres.

     

    Alphense Boys voetbalt in kleding van het merk Errea. Het speciaal ontworpen Boysshirt met de traditionele rood-witte streep, is alleen bij Alphense Boys te koop en bij Bahlmann Sport in winkelcentrum Herenhof. Ook alle andere kleding en accessoires, zoals tassen zijn via de eigen kledingshop van de Boys te koop. Ga naar www.ab-kledingshop.nl of klik op de button bovenaan op de homepage van de Boyssite (www.alphenseboys.nl). U kunt meteen bestellen en afrekenen, waarna u via de mail informatie krijgt over het afhalen van de kleding in het clubhuis van Alphense Boys.

    Het embleem en logo van Alphense Boys zijn beschermd en mag alleen op Boyskleding en aanverwante artikelen worden aangebracht. Voor andere toepassingen cq. overig gebruik van het embleem en het logo is toestemming van het bestuur vereist.

    Voor informatie over de webshop of kleding kunt u terecht bij John van Deenen, maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur te bereiken via zijn mobiele nummer 06-11302614. Of via e-mail: johnvandeenen@ziggo.nl. Ook voor informatie over kleding voor selectieteams en teamsponsoring kunt u contact opnemen met John van Deenen.