• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

• ASC JO15-4 - Alphense Boys JO15-4

Afgelopen zaterdag werd er weer gevoetbald, dit keer op het sportcomplex ASC in Oegstgeest. Het was redelijk goed voetbalweer.

AB moest het opnemen tegen ASC.
    De wedstrijd is nog maar net bezig als Ralph van zijkant langs probeert, gelijk er na als Sam de bal goed ontvangt en er naast schiet.

AB begint sterk en is de baas op het veld. Na 10 min geeft Ralph de bal voor en Gijs schiet hem er in, 0-1 voor AB

AB heeft een aantal hele mooie aanvallen en combinaties, ze zijn steeds aan de kant van de tegenstander bezig. Net voor het einde van de eerste helft wordt de goal afgekeurd van Gijs, de bal was niet buiten de 16 meter gekomen.

Verder dan dit komen de mannen van AB niet de eerste helft. Het blijft met 0-1, met veel meer bal bezit, voor AB.

Na de rust blijft AB de baas op het veld. Na 35 min krijg Senna de kans en kopt over doel heen. Na 40 min valt een goal 0-2 rommelig, door Kay het doel in.

Direct daarna volgt er een goede voorzet van Gijs, Joran scoort de 0-3!

Daarna volgen er nog paar kansen maar het blijft 0-3 voor AB.