• Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Woensdagnieuwtjes

    Afgelopen maandag kwam een deel van de commissie voor het Jens Toornstra toernooi  (zondag 27 augustus) weer bij elkaar o.l.v. Inge Sonneveld (bestuurslid jeugdzaken). Binnenkort zal Ab Kalkhoven (zie foto onder, die verantwoordelijk is voor de inschrijvingen) alle ingeschreven teams (160) een email sturen met de poule indelingen en waarbij ze verzocht worden hun deelname te bevestigen.  In de week vòòr het Jens Toornstra toernooi zal dan ook het definitieve wedstrijdprogramma opgestuurd worden.

     

  • Bryan de Vries (ex-jeugdtrainer Alphense Boys) is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn vertrek naar Shanghai. Half augustus zal hij richting China vliegen waar hij een aantal maanden voetbaltrainingen zal gaan geven.

  • Komende maandag (31 juli) starten het 1e elftal en de B1 weer met de trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zowel het 1e als de B1 starten namelijk in het weekend van 2 en 3 september al weer met de competitie.

    Alphense Boys A1, B1, B2, C1 en D1 spelen het komende seizoen gezamenlijk tegen 22 BVO's, Dat zijn dus 44 competitiewedstrijden tegen profclubs en dus 44 kansen op gebak!. De afspraak is immers dat de trainer op gebak trakteert als er gewonnen wordt van een BVO.

    Op het NK Beach Soccer op het strand van Scheveningen is een team met jongens van o15 Nederlands kampioen geworden met daarin vijf Alphense Boys jongens. Op de foto links boven Espen van Ee, daarnaast Simon van Duivenbooden en keeper Rens Boer. Op de hurken Jordy en Dylan Nieuwendijk.

  • Thabiso van Zeijl (ex-Alphense Boys) kampt met een afgescheurde kruisband en moet binnenkort onder het mes. Hij zou het komend seizoen bij Argon gaan spelen.

    Op voetbal.nl kan nu iedereen bekijken in welke competitie ze zijn ingedeeld en wie de tegenstanders gaan worden. Het beker programma is nog niet bekend.

    De foto lijsten die in de gang van ons kleedkamercomplex hangen zijn na twee jaar voor een gedeelte vernieuwd. In augustus zullen ze weer door Kees de Rijk worden opgehangen en kunnen ze weer door iedereen bewonderd worden.

  • Er zit nu ook een collage bij van de overleden personen die grote betekenis hebben gehad voor Alphense Boys.

  • En er is een mooie lijst met allemaal foto's rondom de promotiewedstrijd van ons 1e elftal waardoor ze nu in de hoofdklasse gaan spelen.

  • In de vitrine naast de ingang van de kantine hebben we de diverse oude artikelen ook vernieuwd. Dat was al jàren niet meer gebeurt.