• MO15 bij Girls Cup in middenmoot

    Voor het derde achtereenvolgende jaar was onze MO15-1 deelnemer aan het internationale toernooi bij vv Scharn om de Girls Cup. In hartje Limburg, dat afgelopen weekend bol stond van de Amstel Gold Race. Trainer Freek van Vliet reed zaterdag met de toerrijders mee... De meiden misten hem niet, want de eerste wedstrijd tegen een Belgische tegenstander (3-0) en de tweede tegen een Franse (2-1) werden gewonnen. Daarna was de Italiaanse opponent een maatje te groot (0-4). Dat bood nog wel perspectief voor de volgende dag. Eerst werd er 's avonds met alle meegereise ouders en broertjes/zussen gelasergamed in de Valkenburgse grotten. Ook het traditionele bezoek aan de ijssalon stond weer op het programma. Super gezellig!

    In de volgende ronde trof MO13 weer een Belgische tegenstander. Onze meiden waren sterker, maar de 'duivels' scoorden,. Vlak voor tijd werd het 1-1 en daarna volgde een uitputtende strafschoppenserie. Pas na 9 pingels van beide partijen was de winnaar bekend... Snif, de Belgen...

    Om nog enigzins bij de prijzen in de buurt te komen, moest vervolgens van de thuisclub vv Scharn worden gewonnen. Dat lukte net niet (2-1) en toen was ook de puf voor de laatste wedstrijd eigenlijk weg. Daarin ging de winst naar de Denen. Maar al met al toch heel wat internationale teams ontmoet en uiteindelijk een mooie plek in de middenmoot. Complimenten aan vv Scharn voor de uitstekende organisatie!