• E-Top klaar voor vertrek naar Manchester

  De E-Top van Alphense Boys is klaar voor vertrek naar Manchester (zie foto) waar ze dit weekend een internationaal toernooi spelen. Ook de D1 is gearriveerd in Italië (zie verderop). De B2 verloor vanochtend helaas zijn eerste wedstrijd in de finalepoule in Barcelona.

  Alle jongens van de E-Top kwamen vanochtend (vrijdag) keurig in presentatiepak van Alphense Boys aan op de luchthaven. De leiding, bestaande uit Edwin Verpoort, Zico Wesselman, Stefan van Klink, Michael Lipsius en Dennis Captein, gingen ook in stijl, zie foto. De E-Top speelt zaterdag en zondag het voetbaltoernooi om de Blackpool Cup. Maandag bezoeken de spelers het stadion van Manchester United en die avond arriveren zij weer op Schiphol.

  Alphense Boys D1 doet met Pasen mee aan de Gallini World Cup 2017 in Italië. De D1 vloog (gisteren, donderdag 13 april) om 11.35 uur vanaf Schiphol, met aankomst op Aeroporto di Venezia Marco Polo om 13.15 uur.

   

 • Het team verblijft in San Vito al Tagliamento, dit is een gemeente in de Italiaanse provincie Pordenone. De wedstrijden worden gespeeld in en rond de stad Pordenone. Het vervoer in Italië gaat per touringcar voor de staf, spelers en supporters. In de poule treft Alphense Boys D1 het lokale SAS Casarsa en de Hongaarse jeugdacademy UTE. Aan het toernooi doen mooie namen mee, zoals Udinese, Partizan Belgrado en Brasil Sul. Na aankomst ging de hele ploeg nog even op de foto.

 • Alphense Boys D1 ging met de trainer (Sander v/d Kleij) en 13 spelers naar de Gallini World Cup. Daarnaast gaan er 12 supporters naar Italië. De voorrondes van het toernooi zijn op vrijdag 14 april (vandaag) en zaterdag 15 april. Op zondag 16 april en maandag 17 april speelt Alphense Boys D1 de finalewedstrijden.

  Het vertrek Venetië staat op maandag 17 april gepland. Om op de hoogte te blijven van Alphense Boys D1 kunt u de FB pagina volgen: www.facebook.com/AlphenseboysD1/

   

  Verslag B2

  Alphense Boys B2 startte vanochtend om 09.00 uur (!) goed tegen het Franse Malheu en begint behoorlijk agressief aan de finaleronde van het internationale toernooi in Barcelona. Maar tegenstander Malheu krijgt een kans bij de 2de paal maar Bas redt.  AB zet Malheu vanaf 1ste minuut onder druk en Malheu weet niet goed wat ze ermee aan moeten. De duels worden met name gewonnen op het middenveld.  In de 12e minuut  nino Vittali verovert bal op middenveld maar schiet helaas over. Maar dan kantelt het spel en komt Malheu beter in de wedstrijd. 20 minuut weer een kans voor Malheu maar Jordi zet tegenstander onder druk en Malheu komt niet verder als een rolletje. Bas kan de bal eenvoudig oprapen. 21e minuut Frank grijpt in op het middenveld en krijgt terecht een gele kaart. Ruststand In de 10e minuut we worden linkerkant op snelheid en wendbaarheid geklopt en de voorzet eindigt bij de spits van Malheu die hem erin tikt  1-0 achter. 13e minuut de rechtsbuiten van Malheu ontvangt de bal en draait weg bij onze verdediging en Malheu scoort de  2-0 Helaas we zijn geklopt op snelheid en wendbaarheid.  We moeten ons eerste verlies als een man dragen