• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Heugelijk nieuws voor Alphense Boys. Mika van Rees voetbalt ook volgend seizoen op sportpark De Bijlen. Daarmee maakt Mika definitief de overstap van FC Lisse naar Alphense Boys.

    Voor wie jou nog niet kent, stel jezelf eens voor.

    “Mika van Rees, 20 jaar en kom uit Nieuw-Vennep. Momenteel studeer ik in Leiden aan de universiteit. Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor. Daarnaast ben ik jeugdtrainer bij Sparta Rotterdam.”

    “Als voetballer ben ik begonnen bij DIOS in Nieuw-Vennep. Daarna heb ik gevoetbald voor Koninklijke HFC en de afgelopen jaren bij FC Lisse.” 

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • Voorhoede Boys 1 krijgt verder vorm

  • Woensdagnieuwtjes

    Nic van Holstein (erelid van Alphense Boys) werd afgelopen zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie, tot zijn verrassing, gehuldigd omdat hij inmiddels welgeteld 65 jaar lid is van Alphense Boys. Geen officieel jubileum en daarvoor bestaat (nog) geen aandenken, maar toch goed om even stil bij te staan.

    Bob Valkenburg (zie 1e foto onder) gaf voor de laatste keer als voorzitter zijn Nieuwjaarspeech. Hij vertrekt aan het einde van dit seizoen als voorzitter. Een opvolger is nog niet gevonden.

    Bryan de Vries (trainer C1) en Zico Wesselman (trainer E-Top) hebben te kennen gegeven volgend seizoen een nieuw avontuur te zoeken en zullen Alphense Boys verlaten. Uiteraard respecteren wij hun beslissing en danken wij hen voor hun grote inbreng in onze jeugdopleiding. Vanzelfsprekend zullen zij dit seizoen met volle overgave afmaken met hun succesvolle teams. Want zowel de C1 als de E-Top presteren verrassend goed in deze competitie.

    Het komend seizoen zal Corian Wigboldus (26 jaar, zie 2e foto onder) de nieuwe trainer worden van Alphense Boys C1 die uitkomt in de landelijke 1e divisie. Hij is dan de opvolger van de huidige C1 trainer Bryan de Vries die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Corian is woonachtig in Houten en is commercieel administratief medewerker in de gezondheidszorg. Vorig seizoen heeft hij zijn TC 2 diploma gehaald. Corian voetbalde zelf bij Desto (Utrecht) twee jaar en vervolgens bij FC Delta Sports ’95 (Houten) zeven jaar. Vanaf het seizoen 2009/2010 speelt hij zaalvoetbal bij de laatstgenoemde club en heeft zich vanaf dat moment vooral op zijn trainerscarrière gericht. Voor zijn TC 2 diploma liep hij stage bij Roda 46 A1 (2e divisie). Dit seizoen is hij trainer van Kampong o17 (4e divisie). Daarvoor trainde hij diverse teams bij Kampong (C1 en D1) en organiseerde daar de jeugdvoetbaldagen. Ook was hij trainer van Fc Delta Sports 95 D1 en C2 en assistent trainer van De Meern B1 (3e divisie) Corian werkt veel met videoanalyses en zal dit ook bij Alphense Boys voortzetten.

    Corian vind van zichzelf dat hij sterk is in de omgang met verschillende karakters en past zich gemakkelijk aan,  aan zijn omgeving. Hij kan voor de groep soms een autoritaire houding aannemen in de situaties waarin dat nodig is, maar heeft tegelijkertijd interactie hoog in het vaandel staan.  In de gesprekken met Corian Wigboldus hebben wij hem leren kennen als een jonge ambitieuze en enthousiaste trainer die er alles aan wil doen om zijn spelers én het team, beter te maken. Wij heten hem van harte welkom en rekenen op een warme samenwerking.

    Morgen ( donderdag 12 januari) vertrekt de A-selectie van Alphense Boys om 06.50 uur vanaf Schiphol voor een vierdaags trainingskamp in Valencia (Spanje). 22 personen gaan mee (spelers + begeleiding). Er zal drie dagen getraind worden op de universiteitscampus in de stad.  Op zondag zal de competitiewedstrijd Valencia tegen Espanyol bezocht worden. Zondagavond om 22.35 uur hopen ze weer te landen op Schiphol. De weersverwachting in Valencia tijdens de vier dagen in Spanje is zonnig en 17 à 18 graden. Ideaal dus.

    Afgelopen weekend is de B1 op trainingsweekend geweest in Arnhem. In samenwerking met Vitesse werd een uitdagend en zwaar (trainings-) programma opgesteld. Vrijdagmiddag stond er een bezoek (en rondleiding) aan het stadion gepland (zie 3e foto onder), waarna \'s avonds nog een training op het hoofdveld van Papendal is afgewerkt (zie 4e foto onder) . Helaas werd het weer daarna slechter, waardoor er zaterdag alleen binnen getraind kon worden. Onder leiding van Tim Arends (loop en coördinatie trainer) werden de spelers onderworpen aan een pittige krachttraining (zie 5e foto onder). Daarna kregen ze ook nog een rondleiding op Papendal (trainingscomplex van Vitesse). Het middagprogramma werd ingevuld met onder andere video-analyse en een uitgebreide teambespreking. Zaterdagavond was het tijd om te ontspannen met een (fanatiek) potje bowlen. Waarna zondag het trainingsweekend werd afgesloten met een trainingssessie op het prachtige hoofdveld van Papendal. Al met al een prima voorbereiding op de tweede seizoenshelft waar we alle mensen van Vitesse (die elk moment van de dag voor ons klaar stonden) heel hartelijk voor willen bedanken!  

    Wat een geweldig einde was het vrijdag 6 januari van twee weken kersttoernooien (9 toernooi dagen met 112 deelnemende voetbalteams) bij Alphense Boys. We kunnen alleen maar heel trots zijn dat dit bij Alphense Boys wordt mogelijk gemaakt. Het was afgelopen vrijdag weliswaar een koude maar prachtige dag. De zon scheen, geen wind en de jonge voetballertjes genoten en voelden geen kou. Uiteraard geholpen door een warme trainingsbroek, handschoenen en hier en daar een muts (zie 6e foto). Donderdagmiddag zegde nog een team af omdat enkele ouders het onverantwoord vonden om in de kou te gaan voetballen.....! En wat hebben ze ongelijk gekregen, want een mooiere winterdag om te voetballen kon je nauwelijks verzinnen. Onze prachtige accommodatie (twee kunstgrasvelden vlak voor de gezellige en warme kantine) maakt dit soort kersttoernooien mogelijk.

    Bij de drie toernooidagen waarop E en F-teams hun kersttoernooi hadden, floten spelers van de A1, B2 en C1 de wedstrijdjes. En dat deden ze in alle gevallen prima begeleid door de KNVB scheidsrechters John Evenwel en Bert Metzler. Op de negen toernooidagen werd de commissiekamer (ontvangst van deelnemende teams, scheidsrechters en uitslagen bijhouden) bemand door ouders van het betrokken Alphense Boys team. En dat was in alle gevallen heel leuk en gezellig. Ook achter de bar namen iedere dag twee ouders plaats o.l.v. iemand van de kantinecommissie. Die formule houden we erin, want beviel uitstekend. Uiteraard waren de vier toernooidagen waarop Jan Overes de microfoon bediende in alle gevallen een feestje. Met zijn ervaring, humor en gezelligheid verloopt zo\'n dag dan altijd perfect.

    Natuurlijk moeten we ook Ab Kalkhoven noemen (zie 7e foto onder) , die al vele jaren de inschrijving verzorgd van het Jens Toornstra toernooi, de herfst toernooien en de kersttoernooien. Op de toernooidagen is Ab altijd aanwezig bij het opstarten en kan dan ingrijpen in het toernooischema als er onverwachts toch een team niet verschijnt. Dat gebeurt gelukkig zelden. Vanzelfsprekend moeten we ook onze geweldige dagploeg noemen, die iedere ochtend vroeg maar weer de kleedkamers schoon maakten.

    We hebben mazzel gehad met het weer, want op alle dagen kon er onder goede omstandigheden gevoetbald worden. Nauwelijks regen, niet te veel wind en gelukkig geen sneeuw.

    Afgelopen zaterdag en zondag organiseerden we voor alle jeugdteams van Alphense Boys een onderlinge wedstrijd. Voor velen de eerste wedstrijd in 2017 en de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de hervatting van de competitie op zaterdag 14 januari.  Het was op zaterdag wit in Nederland en op de twee kunstgrasvelden lag een klein laagje sneeuw. Er kon en mocht gelukkig wel gevoetbald worden en dat was best speciaal, voetballen op een wit veld. Alle spelers waren zo verstandig om zich goed aan te kleden (zie 8e foto onder) , zodat niemand het écht koud had. Als de bal eenmaal rolt denken de spelers daar nu eenmaal niet meer aan. We kregen veel positieve reacties van ouders en kinderen dat dit bij Alphense Boys georganiseerd wordt. Het zichtbare plezier wat ervan afstraalde, met een gezellig muziekje vanuit de geluidsinstallatie,  maakte alle moeite waard.

    Tijdens de onderlinge wedstrijd tussen Alphense Boys C5 en B7 stond er opeens een zwaan in het veld en het leek wel of hij wilde meedoen, want hij wist aanvankelijk van geen wijken. Totdat hij voor buitenspel werd afgevlagd en door de grensrechter voorzichtig van het veld werd gestuurd (zie 9e foto onder)

    Overigens werd de TC zaterdagavond om 20.00 uur door de dierenambulance gebeld. Die waren door een buurtbewoner gewaarschuwd dat er een dode of gewonde zwaan achter veld 4 zou liggen.  De Tc er naartoe om het hek te openen. Achter veld 4 aangekomen bleek het geen dode zwaan te zijn, maar een tot op de grond afgezaagde boomstam.......!

    Vandaag (woensdag) speelt de E3 van Alphense Boys om 16.30 uur een oefenwedstrijd bij en tegen Ajax onder 9 op De Toekomst.

    Komende zaterdag (14 januari) start ook de F-league weer van 09.00 topt 10.00 uur o.l.v. Collin van Haastrecht en Thijs Spanjer (met hulp van Bas Brands)

    De inschrijving voor de Talentendag van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord (woensdag 1 maart) is al enige weken geopend via de website van Alphense Boys. Klik \'\'activiteiten\'\' aan in de balk en daarna \'\'Talentendag\'\'. Inmiddels zijn er al 125 serieuze inschrijvingen binnen.

    Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er teveel jeugdspelers op onze talentendag af die echt onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop wij spelen of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken. Meedoen aan onze talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin. Inmiddels hebben we al honderden inschrijvingen moeten afwijzen omdat de betreffende spelers of veel te ver weg wonen of op een veel te laag niveau voetballen. De inschrijving sluit op zondag 26 februari 2017

    Niels Slottje (ex-jeugd en hoofdtrainer Alphense Boys) is ook komend seizoen de hoofdtrainer van TAVV. Hij gaat dan zijn derde seizoen in.

    Angelo Leverock (ex-1e elftal speler Alphense Boys), blijft het komend seizoen de hoofdtrainer van v.v. Alphia.

    Jens Toornstra scoorde namens Feyenoord de 0-2 in het gewonnen duel tegen Mainz op het trainingskamp in Marbella

    Volgende week dinsdag (17 januari) oefent Alphense Boys 1 om 20.15 uur thuis tegen SCH 44 1

    Volgende week woensdag (18 januari) oefent de E-Top van Alphense Boys om 17.00 uur bij en tegen de E-Top van Ajax.

    Komende zondag doet de B2 mee aan een zeer sterk bezet internationaal toernooi van spelers onder 16 jaar bij cvv Vriendenschaar.  Deelnemende teams: FC Utrecht - sc Cambuur - Zulte Waregem - KV Mechelen - Excelsior  - Almere City - Lierse SK - Sparta Rotterdam - FC Volendam. Afgelopen zondag won de B2 een \'\'snert-toernooi\'\' bij v.v. Buitenveldert

    Morgen (donderdag) om  19.30 uur speelt Alphense Boys op veld 2 een ludieke oefenwedstrijd tegen het G-team van Alphense Boys.

    Alphense Boys B1 start komende zaterdag al weer de competitie in de nieuwe 1e divisie hoog, met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle B1 (15.15 uur). Komt dat zien en moedig de mannen van trainer Sander van Dijk aan.

    Programma thuiswedstrijden selectieteams zaterdag 14 januari

    09.00 uur      D2 - Velo D1 (vrsch)

    09.30 uur      D1 - VVIJ o14 (vrsch)

    09.45 uur      C2 - Xerxes DZB C1 (vrsch)

    12.30 uur      C1 - NEC C1/C2 comb (vrsch)

    13.45 uur      A1 - Brabant United A1 (vrsch)

    14.30 uur      A2 - Nieuwegein A1 (vrsch)

    15.15 uur      B1 - PEC Zwolle B1 (comp)

    Ronald Ermes (35, ex-A1 trainer Alphense Boys en assistent trainer van het 1e elftal) wordt het komend seizoen voor het eerst hoofdtrainer. TOGB (2e klasse) is de club waar hij leiding gaat geven aan het 1e elftal. Op dit moment is Ronald Ermes nog trainer van Excelsior Maassluis 2 (reserve hoofdklasse)

    Mo el Abdallaoui (vorig seizoen speelwijze bewaker bij Alphense Boys en een half jaar trainer van de B2) is na 2½ maand al weer ontslagen als trainer/coach van Magreb 90, waar hij pas op 20 oktober was begonnen. Aart-Jan van Boxtel keert nu weer terug bij Magreb 90 als trainer, waar hij in september 2016 opstapte uit onvrede met enkele situaties. Magreb heeft nu in 1½ jaar 6 trainers versleten en heeft niet alleen sportief problemen (degradatiezorgen in de 3e divisie) maar ook een groot probleem met de belastingdienst.

    Alphense Boys D2 speelde afgelopen zondag mee voor de o12 Winter Cup. Na een moeizaam begin (nipte nederlaag tegen Barcelona SS) moest er in de resterende 2 poulewedstrijden orde op zaken worden gesteld om de kruisfinale (winnaarskant) te kunnen bereiken. Na een eenvoudige zege op BVCB o12 (4-0) bewaarden de ploeg van trainers Robin Stolwijk en Roel van Holstein hun beste spel voor de laatste poulewedstrijd. Bij vlagen werd DWO o12 weggespeeld en dit resulteerde in een 1-3 overwinning. In de kruisfinales werd VV Brielle o13 getroffen, fysiek een hele sterke/snelle ploeg. Alphense Boys D2 toonde echter veerkracht want tweemaal werd een achterstand goedgemaakt met prima combinatievoetbal. Dit was ook de eindstand en strafschoppen moesten uitkomst bieden, deze werden helaas beter genomen door VV Brielle waardoor een plek in de finale was uitgesloten. Herpakken en voor het hoogst haalbare gaan, tegen Zeeburgia o12 lukte dit heel goed en met dominant spel werd er alsnog knap een 3e plaats behaald (3-0). 

    De E-Top van Alphense Boys heeft het sterk bezette nieuwjaarstoernooi van Barcelona Soccer School gewonnen. In de finale werd de gastheer met 3-0 verslagen. De dag begon moeizaam. Op het knollenveld van VV Brielle werd van Barcelona Soccer School, nipt met 1-0 gewonnen. Hierna stond een pittige pot tegen betrokken Spartaan te wachten. Na veel geduw en getrek was de eindstand 1-1. Alphense Boys begon in wedstrijd nummer 3 goed en soms zelfs heel goed te spelen. DOVO werd met 3-0 aan de kant gezet. Als tweede in de poule (op doelsaldo) ontmoetten de rood-witten in de kruisfinales FC Lelystad, de winnaar van de andere poule. Alphense Boys was op daarin alle fronten heer en meester en won afgetekend met 4-1. In de finale was het andere team van Barcelona SS de tegenstander. En in die partij bleek Alphense Boys het beste tot het laatst te hebben bewaard. Het werd een glorieuze 3-0 zege. Als klap op de vuurpijl werd Tim van Veen door de trainers uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

    De wedstrijdbal voor de competitiewedstrijd van de B1, komende zaterdag thuis om 15.15 uur tegen PEC Zwolle B1, is geschonken door de familie van Vliet uit Alphen a/d Rijn. Namens de staf en de spelers hartelijk bedankt.

    Op zondag 8 januari jl. organiseerde sc Buitenveldert hun jaarlijkse Snerttoernooi. Alphense Boys B2 was voor dit jaar ingedeeld bij de O17 poule met daarin de tegenstanders; derde divisionist Roda \'23 B1 en Waterwijk B1. De eerste wedstrijd was tegen Roda \'23 B1 uit Amstelveen. Het onrustige positiespelletje voorafgaand aan deze wedstrijd liet zien dat het geen soepele start of wedstrijd zou gaan worden. En dat bleek inderdaad. We gingen mee in het spel van de tegenstander en ons spel na de kerstvakantie oogde enigszins roestig. Aangezien de wedstrijden 25 minuten duurde was het voor de boys zaak om snel de 1-0 te maken en dan de wedstrijd uit te spelen. Dat gebeurde inderdaad en na het eindsignaal mochten de boys direct blijven staan voor de tweede wedstrijd tegen Waterwijk B1. Deze wedstrijd toonde eigenlijk hetzelfde beeld als de eerste pot. Waterwijk, een fysieke ploeg met behoorlijk wat snelheid, zocht voortdurend met de lange bal hun snelle spitsen, maar onze verdediging had dit aardig onder controle. Een schot van Waterwijk tegen de onderkant lat en goed keeperswerk van onze invalkeeper Ardi ten Hage voorkomen dat we een tegendoelpunt krijgen. Ook deze wedstrijd winnen de boys met 1-0 en dat betekent dat we de halve finale mogen spelen tegen Buitenveldert za B1. Buitenveldert doet het de laatste periode prima in de tweede divisie, dus onze jongens konden zich opmaken voor een pittige wedstrijd waar ze overigens veel zin in hadden. Een veel beter voetballend AB en na 3 schoten van de boys op de paal, twee gemiste 100% kansen en een gemiste penalty is 1-0 winnen weliswaar voldoende, maar natuurlijk enorm zonde als je jezelf niet beloond met doelpunten. Door naar de finale! (zie 10e foto onder)

    De finale is tegen de eerste tegenstander van eerder deze dag, Roda \'23. AB speelt deze finale een stuk beter dan de eerste poule wedstrijd. Een stuk agressiever en meer in de combinatie, wat dan ook leidde tot meer kansen voor de boys. Uiteindelijk kopt Nino Noordanus knap in na een voorzet van Nino Vittali en wordt de finale door AB met 1-0 gewonnen! Nino Noordanus (3 doelpunten tijdens dit toernooi) werd tijdens de prijsuitreiking uitgeroepen tot beste speler van het toernooi (zie 11e foto onder). Mooie teamprestatie van de boys en leuk om 2017 te starten met toernooiwinst! Zondag 15 januari speelt AB O17-2 het toernooi bij Vriendenschaar in Culemborg. Leuke poule met tegenstanders; KV Mechelen, Volendam, Sparta en Vriendenschaar.

    Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Alphense Boys is Jacques Spijker zondagmiddag uitgeroepen tot de Vrijwilliger van het Jaar. Hij ontving hiervoor de Rinus Spaan Bokaal (zie 12e foto onder). Jacques Spijker werd omstreeks 1980 actief bij de Boys. Familieleden brachten hem in contact met het vrijwilligerswerk en sindsdien verrichte hij onafgebroken allerlei werkzaamheden op de club. Aanvankelijk bij de toenmalige Supportersvereniging, maar ook meteen al in het scheidsrechterskorps als organisator van opleidingscursussen. Tot de dag van vandaag fluit Jacques elke zaterdag nog een en soms meer wedstrijden. Verder is hij hoofd van het wedstrijdsecretariaat, draait hij commissiekamer- en bardiensten. Niet alleen is hij trouwe bezoeker van de wedstrijden van Boys 1, bij thuiswedstrijden is hij als steward actief bij de toegangscontrole. Kortom, de Steunpilaar zoals deze vrijwilligersprijs ook wel wordt genoemd, komt Jacques méér dan toe. Proficiat!

    Tijdens de Nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag werden verschillende jubilarissen gehuldigd. Jaap Goedhart, die afgelopen jaar tot erelid werd benoemd van de Boys, ontving voor zijn 50-jarig lidmaatschap de gouden verenigingsspeld (zie 13e foto onder) .

    Vroeger schreef Jaap altijd alle nieuwe leden in; hij vereerde hen zelfs met een huisbezoek. Wel grappig dat zondagmiddag twee andere jubilarissen werden gehuldigd, die veertig jaar geleden door Jaap zijn ‘geregistreerd’, te weten Freek van Vliet (zie 14e foto onder) en Alex Koelewijn (zie 15e foto onder). Zij mogen de zilveren speld dragen. Jaap, Freek en Alex zijn trouwens nog altijd in verschillende functies actief als vrijwilliger bij Alphense Boys.

    Dennis Captein, wie kent hem niet, nam voor zijn vader Piet de zilveren speld in ontvangst. Piet, ook 40 jaar lid al, werd vorige week opgenomen in verzorgingscentrum Rietveld en kon zelf dus niet aanwezig zijn (zie 16e foto onder).

    Bronzen spelden waren er voor Ab Kalkhoven, Robbert Lintsen en Onno van der Steen, voor hun 25-jarig lidmaatschap.

    Geen speld, maar een uniek herinneringstegeltje, was er voor Henk de Water, die 60 jaar lid is. Hij was zelf niet aanwezig. Ook geen speld, maar wel bloemen, waren er voor Nic van Holstein. Hij is net als Jaap erelid van de Boys en inmiddels welgeteld 65 jaar lid. Geen officieel jubileum en daarvoor bestaat (nog) geen aandenken, maar toch goed om even stil bij te staan.

    Het bestuur wil dit jaar een commissie in het leven roepen, die zich over ons jubileumstelsel en bijbehorende versierselen zal buigen. Wie belangstelling heeft om in deze commissie plaatst te nemen, kan zich aanmelden bij Gerard Haverkamp via secretaris@alphenseboys.nl.

    Nog een lief- en leedbericht: we wensen Robert-Jan Hoogendoorn een voorspoedig herstel toe en hopen dat hij snel weer volledig op de been is. Robert-Jan, die in het verleden clubarts was van de Boys en op wie in ‘noodgevallen’ altijd nog een beroep wordt gedaan, werd medio december getroffen door een licht herseninfarct.

    Op woensdag 1 maart om 18.30 wordt de 8e finale van de landelijke beker gespeeld voor B-junioren. Alphense Boys B1 speelt dan thuis tegen PSV B1. De staf van de AB O17 zoek voor die wedstrijd diversen bal sponsoren. De namen van de sponsoren worden vermeld in de woensdag nieuwtjes en wordt voor de wedstrijd omgeroepen. Voor de wedstrijd ontvangst in het sponsor home en na afloop. Kosten 60 euro per sponsor. Neem contact op met Jan Overes 06 40395587