• Voetbalseizoen afgesloten met Cor Wolswijk Toernooi

  • Het was weer ouderwets gezellig bij Alphense Boys zondagmiddag. En dag na de drukbezochte nacompetitiefinale op ons complex, was het de beurt aan de recreatieve senioren om het seizoen af te sluiten.

    Verdeeld over twee poules kwamen acht teams in actie. En zoals het hoort op toernooien als dit, gebeurde er van alles: van scorende keepers tot aanstaande senioren die merken dat je helemaal niet makkelijk wint van 'oudjes'.

  • O23-2 ging er met de hoofdprijs vandoor. In de finale werd titelhouder O23-1 (vorig seizoen nog O19-1) na strafschoppen verslagen. Intussen stond de barbecue aan en was zanger Marko Langerak begonnen aan zijn drie uur durende gig op ons terras.

    Het voetbalseizoen 2023-2024 zit erop. Met een nagenoeg gelijkblijvende seniorenafdeling gaat Alphense Boys het seizoen 2024-2025 in. Een seizoen waarin door De Avondploeg het nodigd georganiseerd zal worden. En dankzij het derde kunstgrasveld dat er dan ligt, kan het Cor Wolswijk Toernooi worden uitgebreid.