• Alphense Boys 1 – Alphense Boys G1

• Na een mooie aankondiging op social media was het donderdagavond om half acht tijd voor de wedstrijd van het jaar Alphense Boys 1 tegen Alphense Boys G1.

Na het omkleden in de kleedkamer onder de tribune volgde een uitgebreide warming up waarna wij vlak voor de wedstrijd naar binnen gingen voor de laatste aanwijzingen.

Toen iedereen klaar was voor de wedstrijd werden de spelers opgehaald door de scheidsrechter om gezamenlijk met de spelers van het eerste het veld te betreden en na een mooie gezamenlijke foto kon de wedstrijd beginnen.

Alphense Boys 1 was er alles aan gelegen om deze wedstrijd te winnen want dit was ze nog nooit gelukt en na een sterk begin kwam Alphense Boys 1 op een 1-0 voorsprong.

Hierna herpakte de G1 zich (het was even wennen want ze spelen nooit op een heel veld). Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker 1-1 toen niet veel later de 2-1 werd gescoord door de G1 waren de verhoudingen weer zoals ze horen te zijn

Na mooi aanvallend voetbal van beide teams viel toch nog voor de rust de 2-2

• De tweede helft begon eigenlijk net als de eerste helft en Alphense Boys 1 kwam al vrij snel op een 3-2 voorsprong maar hierna was het vooral Alphense Boys G1 die met dominant voetbal de tegenstander van het kastje naar de muur stuurde en Alphense Boys 1 wist niet meer waar ze het zoeken moesten en binnen korte tijd liep Alphense Boys G1 uit naar weergaloze aanvallen naar een 5-3 voorsprong.

Na deze voetbalshow was de pijp leeg bij onze toppers want waar Alphense Boys G1 niet kon wisselen had Alphense Boys 1 vijf verse krachten en konden zij toch terug komen tot 5-5.

Na het laatste fluitsignaal moesten er penalty’s worden genomen om een winnaar te krijgen en deze werden het beste genomen door Alphense Boys G1 die dus als terechte winnaar uit de bus kwam.

Na het handen schudden had Milan de aanvoerder van het eerste elftal nog een mooie verrassing. Zij schonken een shirt van Alphense Boys met alle handtekeningen erop van het eerste elftal en een aanvoerdersband. Deze kunnen gewonnen worden door één van onze spelers tijdens de special Olympics.

Wij willen de spelers en staf van Alphense Boys 1 bedanken voor deze mooie avond wat elk jaar weer een hoogtepunt is voor de spelers van de G1.