• Vele BVO’s kwamen afgelopen seizoen weer massaal scouten bij Alphense Boys. Dat legde hen geen windeieren. Alphense Boys ontving in het seizoen 2023/2024 maar liefst 107 stage-uitnodigingen voor jeugdspelers. Daarvan werden er 21 spelers aangenomen. Deze spelers spelen komend seizoen dus bij een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). Welke spelers dat zijn, leest u de komende weken op deze site. 

  • Abdel Nouamani (2009) vertrekt naar FC Volendam

  • Abdel Nouamani (2009) vertrekt naar FC Volendam. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team 15-1. Evert van Zoelen was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Abdel kwam bij ons vanaf Feyenoord. Vanaf het begin van het seizoen was hij vastbesloten om weer de stap naar een BVO te maken. Gedurende het seizoen kwam Abdel steeds beter in zijn vel te zitten en groeide hij uit tot een van de stabiele krachten in ons elftal. Ik wens hem, samen met assistent-trainer Sven Wolswijk en Kevin Hogewoning, veel succes bij FC Volendam”

    Abdel heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Abdel ontzettend veel plezier en succes bij FC Volendam.

  • Amin Ajdiri (2009) vertrekt naar FC Utrecht

  • Amin Ajdiri (2009) vertrekt naar FC Utrecht. Hij speelde twee seizoenen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team 15-1. Evert van Zoelen was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Amin heeft vorig jaar stage gelopen bij een aantal BVO’s en heeft toen de stap nog niet kunnen maken. Vanaf het begin van het seizoen heeft Amin laten zien dat hij vastberaden was om dit seizoen wel de stap te maken. Zeker aan het begin van het seizoen was zijn werklust op de trainingen altijd goed en heeft hij zichzelf naar een nieuw niveau to gepusht. Ik wens hem, samen met assistent-trainer Sven Wolswijk en Kevin Hogewoning, veel succes bij FC Utrecht.”

    [23-06-2024, 12:08:01] Kieran: Amin heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Amin ontzettend veel plezier en succes bij FC Utrecht.

  • Jairo van Praag (2008) vertrekt naar FC Dordrecht

  • Jairo van Praag vertrekt naar FC Dordrecht . Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Jairo is een buitenspeler die sterk is in het domineren van de 1v1 met de verdedigers van de tegenstander. Daarnaast heeft hij een geweldige trap en was hij MVP van de O16 met zijn vele goals en assists. Met als hoogtepunt de hattrick in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Wij als staf en club wensen Jairo veel plezier en succes bij FC Dordrecht ”.

    Jairo heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Jairo ontzettend veel plezier en succes bij FC Dordrecht.

  • Finn Dwinger (2008) vertrekt naar ADO Den Haag

  • Finn Dwinger vertrekt naar ADO Den Haag. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Finn is een centrale verdediger die geweldig is aan de bal. Hij probeert altijd de voetballende oplossing vooruit te zoeken en is ijzersterk in het vinden van openingen in de opbouw. Daarnaast staat Finn ook bekend om zijn mooie crosspass waarmee hij veel medespelers voor de keeper zette. Finn wilde zich vooral verbeteren in het verdedigen zelf en het kiezen van de juiste positie hierin. Dit is hem gelukt met als resultaat een mooie overstap naar ADO. Wij als staf en club wensen Finn veel plezier en succes bij ADO Den Haag”.

    Finn heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Finn ontzettend veel plezier en succes bij ADO Den Haag.

  • Ouail Haddouch (2006) vertrekt naar sc Heerenveen

  • Ouail Haddouch (2006) vertrekt naar sc Heerenveen. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O18. Orlando de Klerk was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Ouail is een speler met een hoop potentie. Zijn doel was om binnen een seizoen terug te keren naar een BVO. Dat hij nu de stap naar sc Heerenveen maakt gunnen wij hem van harte!”.

    Ouail heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Ouail ontzettend veel plezier en succes bij sc Heerenveen.

  • Dean de Kraaij (2008) vertrekt naar NAC Breda

  • Dean de Kraaij (2008) vertrekt naar NAC Breda. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Dean kwam afgelopen zomer op eigen initiatief over van FC Dordrecht met het doel zichzelf sneller en meer te ontwikkelen om vervolgens de volgende stap te kunnen maken. Dean is iemand die veel tijd en energie in het voetbal stopt, ondanks de verre afstand t.o.v Alphen stond Dean er altijd om aan zichzelf en het team te werken. Dean is een buitenspeler die sterk, snel en levensgevaarlijk is in de 1 tegen 1. Wij als staf en club wensen Dean veel plezier en succes bij de kersverse eredivisieclub NAC Breda”.

    Dean heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Dean ontzettend veel plezier en succes bij NAC Breda.

  • Damian de Ruiter (2008) vertrekt naar Almere City

  • Damian de Ruiter (2008) vertrekt naar Almere City. Hij speelde 2 seizoenen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Damian is een multifunctionele speler die zowel op elke positie in de verdediging als het middenveld goed uit de voeten kan. Hij is fantastisch in de kleine ruimte en is ijzersterk in het vinden van de beste oplossing aan de bal. Zonder bal is Damian bikkelhard en wint hij veel duels. Hij heeft 2 seizoenen lang alles gegeven voor de boys en zijn doel was duidelijk, de stap maken naar een BVO. Damian heeft deze stap dik verdient en we zijn als club en staf trots op hem. Damian, veel plezier en succes bij Almere City”.

    Damian heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Damian ontzettend veel plezier en succes bij Almere City.

  • Deston Hoop (2008) vertrekt naar Telstar

  • Deston Hoop (2008) vertrekt naar Telstar. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als laatste uit voor het team O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Deston is een zeer snelle en gevaarlijke buitenspeler die voor elke back een gevaar is. Hij is met zijn vele goede dribbels en voorzetten van grote waarde geweest voor de O16 in het afgelopen seizoen. Hij heeft de stap naar een BVO dik verdiend en wij als club wensen hem veel plezier en succes!”.

    Deston heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Deston ontzettend veel plezier en succes bij Telstar.

  • Nadim Jouhri (2008) vertrekt naar Sparta Rotterdam

  • Nadim Jouhri (2008) vertrekt naar Sparta Rotterdam. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam dit seizoen uit voor de O16. Max Voorbij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Nadim heeft zich het afgelopen seizoen geweldig ontwikkeld met in totaal 5 uitnodigingen van diverse BVO’s. Nadim is een zeer creatieve nummer 10 met scorend vermogen en oog voor de steekpass. Na de winterstop kampte hij alleen met vervelende blessure maar tijdens de 1ste seizoenshelft heeft hij laten zien dat hij van grote waarde is geweest voor de O16. Wij wensen Nadim enorm veel succes en plezier bij deze prachtige club”.

    Nadim kwam over van FC Dordrecht en had als voornaamste doel om het spel plezier weer terug te vinden. Dat vond hij met als beloning meerdere stages bij verschillende BVO’s, uiteindelijk viel de keuze op Sparta Rotterdam. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Nadim ontzettend veel plezier en succes bij Sparta.

  • Dani Gelici (2011) vertrekt naar PSV

  • Dani Gelici (2011) vertrekt naar PSV. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam als uit voor de JO13-1. Nico Draijer was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Dani is een speler die aan de bal enorm veel gevaar met zich mee brengt. Als hij de bal heeft zit je op het puntje van je stoel. Er is veel dreiging en hierdoor heeft hij heel wat assists en goals op zijn naam staan dit jaar. Mede hierdoor hebben wij met het team een mooie prestatie kunnen neerzetten en heeft Dani daar een groot aandeel in gehad. Ik wens hem heel veel plezier bij PSV!”

    Dani kwam over van Feyenoord Rotterdam en had als voornaamste doel om het spel plezier weer terug te vinden. Dat vond hij met als beloning meerdere stages bij verschillende BVO’s, uiteindelijk viel de keuze op PSV. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Dani ontzettend veel plezier en succes bij PSV.

     

  • Genairo Louisa (2009) vertrekt naar FC Utrecht

  • Genairo Louisa (2009) vertrekt naar FC Utrecht. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en speelde dit seizoen zijn wedstrijden voor de O15-1 en regelmatig ook voor de O16-1. Evert van Zoelen was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Genairo maakte deze zomer de overstap vanaf Zeeburgia naar Alphen toe. Hij heeft zich goed ontwikkeld en was een van de spelers die in de zware eerste divisie toch elke wedstrijd een voldoende wist te halen. Daarmee speelde hij zich in de kijker van diverse BVO’s. De stap naar FC Utrecht is hem gegund. Vooral zijn fanatisme op de trainingen ga ik enorm missen. Assistent-trainer Sven Wolswijk en Kevin Hogewoning wensen Genairo ook veel succes”. 

    Genairo heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Genairo ontzettend veel plezier en succes bij FC Utrecht.

  • Jahroa van Leeuwen (2015) vertrekt naar PSV

  • Jahroa van Leeuwen (2015) vertrekt naar PSV. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en speelde het afgelopen seizoen in de O9-1. Jasper Vernooij was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Jahroa is een balverliefde voetballer die met zijn creativiteit en inzicht het verschil kan maken. Zijn enthousiasme maar ook inzet zijn mooi om te zien en dat zorgt er voor dat hij een constante ontwikkeling heeft laten zien. Deze zal hij vast ook bij PSV door gaan zetten, heel veel plezier en succes toegewenst!”. 

    Jahroa heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Jahroa ontzettend veel plezier en succes bij PSV.

     

  • Faris Lassgaa (2010) vertrekt naar Sparta Rotterdam

  • Faris Lassgaa (2010) vertrekt naar  Sparta Rotterdam. Hij kwam terug van Feyenoord en speelde één seizoen in de Jo14-1 van Alphense Boys. Lars van Halteren was zijn trainer. Hij zegt over hem: “Faris is een multifunctionele voetballer die enorm veel energie in zijn spel legt. Hij onderscheidt zich met zijn werklust in alle vier(!) de hoofdmomenten. Hij koppelt dat aan een verfijnde techniek waarin hij binnen de 1vs1 kan domineren. Het belangrijkste voor hem en ons als staf was dat hij het plezier in het spelletje weer terug wilde krijgen en dat is gelukt.

    Faris heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Faris ontzettend veel plezier en succes bij Sparta Rotterdam.

  • Danilo van Roekel (2006) vertrekt naar ADO Den Haag

  • Danilo van Roekel (2006) vertrekt naar ADO Den Haag. Hij speelde 3 seizoenen voor Alphense Boys en kwam dit seizoen uit voor de O18-1.  Orlando de Klerk was dit seizoen zijn trainer. Hij zegt over hem: “Danilo is dit seizoen onze aanvoerder en hij heeft deze rol als een echte leider in het veld uitstekend ingevuld.  Danilo heeft zich dit seizoen als speler goed doorontwikkeld en de stap naar ADO Den Haag is dan ook meer dan verdiend” sluit Orlando af. 

    Danilo is in alles een voorbeeld speler voor Alphense Boys, zowel als speler in het veld en als mens naast het veld en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Danilo ontzettend veel plezier en succes bij ADO Den Haag.

  • Pacha Hoek (2016) vertrekt naar Feyenoord Rotterdam

  • Pacha Hoek (2016) vertrekt naar Feyenoord Rotterdam. Als Onder 8 speler maakte Pacha zijn eerste seizoen mee bij Alphense Boys en speelde hij een jaar boven zijn leeftijd in de teams O9-1/2, welke beide uitkomen in de hoofdklasse O9 competitie.  

    Hoofdtrainer van de O9 selectie Jasper Vernooij zegt over hem: “Pacha is een leergierige speler die zich als O8 speler liet gelden in de O9 competitie. Met zijn drive, spelplezier en inzet is hij een prettige speler om mee te werken en om in actie te zien. De stap naar Feyenoord heeft die dan ook meer dan terecht afgedwongen. 

    Pacha heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Pacha ontzettend veel plezier en succes bij Feyenoord Rotterdam.

  • Sky Virginia (2014) vertrekt naar Sparta Rotterdam

  • Sky Virginia (2014) vertrekt naar Sparta Rotterdam. Hij speelde 1 seizoen voor Alphense Boys en kwam dit seizoen uit in de JO11-2 (O10 selectie), welke speelde onder leiding van hoofdtrainer Menno. Hij zegt over hem: “Sky kwam binnen als een erg verlegen jongen met veel passie voor voetbal”. Al snel bleek op de trainingen dat hij iedere seconde van de training alles eraan deed om zichzelf te ontwikkelen, vervolgt Menno.  

    Sky heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt vanaf het moment dat hij bij de groep kwam, vult assistent trainer Sven Koelewijn aan. Dit komt ook omdat hij buiten de trainingsmomenten thuis ook veel oefent met alle vaardigheden. Een super snelle aanvaller die technisch erg sterk is, aldus Sven.  

    Sky heeft hard gewerkt voor dit moment en deze stap gunnen wij hem ontzettend. Vanuit de staf en Alphense Boys wensen wij Sky ontzettend veel plezier en succes bij Sparta Rotterdam.