• Hoe dit weekend het balletje rolde... AB Senioren-nieuws

 • Paasweekend! Alle seniorenteams zijn paaseieren aan het zoeken, paasbrunches aan het wegwerken of meubelboulevards aan het afstruinen…. Maar onze JO23-2 niet.  Zij moesten Paaszaterdag gewoon aan de bak! 

 • JO23-2

  Voordat de kuikentjes van de 023-2 van Alphense boys mogen genieten van een welverdiende paasweekend, staat er weer een kraker op het programma. Dit keer tegen Nicolaas Boys 023-1. Hoewel de weersomstandigheden niet optimaal waren, speelden de boys op veld 1. Dat moet toch motiverend werken.  

  Na enige commotie voor de wedstrijd waren de boys extra gemotiveerd om de 3 punten mee naar huis te slepen. Na een ijzersterk begin hadden de boys de overhand in de eerste fase van de wedstrijd. Het leek net of de tegenstanders eieren aan het zoeken waren.  

  Na wat kortsluiting van de tegenstanders, volgden de Brexit tackles in veelvoud. Door de goede arbitrage (charismatische gast) liep de wedstrijd niet uit op een Sunday match.  

  Na wat kansen over en weer, stonden de boys te broeden op een goal. Het lange broeden werd uiteindelijk beloond….. Na een magistrale vrije trap van aanvoerder Thierry Punt (en een kleine fout van de keeper) rolde de bal het netje in. Zoals de boys zouden zeggen: “de keeper van Nicolaas Boys staat eerste in het klassement WK karpervissen”.  

  Met nog een schrale 10 minuten op de klok was het tijd voor de Chinese muur van Alphense Boys. Zoals gewoonlijk gaat hier niks doorheen. Zo sleepten de boys de 1-0 over de streep.  

  Na een mooie overwinning kunnen de boys met een trots en goed gevoel het paasweekend in.