• Volgende wedstrijd Boys 1 met IJsselmeer op achtergrond

 • De bus met Boys 1 daarin zet zaterdag koers naar de rand van het IJsselmeer. Daar ligt het complex van Hollandia uit Hoorn. Met Mike Bavelaar blikken we vooruit op deze uitwedstrijd.

  De laatste twee wedstrijden, tegen Ajax en Huizen, waren goed. Wat doet dat met de groep?

  “Dat doet natuurlijk iets goeds en geeft vooral vertrouwen. Wij merken als wij bereid zijn om te werken voor elkaar en zo lang mogelijk in de wedstrijd kunnen blijven, dat wij het clubs uit de top-3 het aanzienlijk lastig maken. Nu is het de taak om die lijn door te trekken.”

  Waar werken jullie tijdens trainingen en wedstrijden aan?

  “Vooral aan het plezier werken we. Wij trainen niet te tactisch. Wij gaan uit van eigen kunnen en met die overtuiging gaan wij de wedstrijd in.”

  Wat verwacht je van Hollandia-uit? 

  “Dat wordt lastig, vooral als wij op het hoofdveld spelen want dat is gras. Het zal een fysieke strijd gaan worden en wij moeten zorgen dat we voetbal op de mat gaan neerleggen. Dan kunnen wij eventueel daar voor een stunt gaan zorgen.”

  Hollandia - Alphense Boys begint zaterdag om 15.00 uur. Het adres van Sportpark Juliana is Nieuwe Wal 2 in Hoorn. Reis je niet af naar Noord-Holland? Zondag kun je het wedstrijdverslag lezen op de website van Alphense Boys.