• Vacature hoofdtrainer Alphense Boys 1

 • Alphense Boys is met zijn topjeugdopleiding een van de toonaangevende amateurverenigingen van Nederland. Dit seizoen is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan: het eerste elftal heeft de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal gemaakt. Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor ons eerste elftal, om met deze nieuwe trainer verder te bouwen aan de transitie die wij hebben ingezet.

 • In eerste instantie een stabiele vierde divisie-ploeg worden en daarna de opmars naar boven maken, met een vlaggenschip dat bestaat uit zoveel mogelijk (oud-)spelers uit de jeugdopleiding en regionale voetballers. Dat is de doelstelling en de ambitie van Alphense Boys.

  Alphense Boys 1 bestaat uit een jonge en talentvolle spelersgroep. Veel spelers zijn vanuit de jeugdopleiding van Alphense Boys doorgestroomd naar een BVO en daarna teruggekeerd naar onze vereniging. Jouw staf om Alphense Boys 1 heen bestaat uit assistent-trainers, individuele trainers, een keeperstrainer, video-analist, teammanager, verzorger/masseur en professionele fysiotherapeuten.

  Profiel

  • Je bent tactisch sterk onderlegd en kan met jouw inzichten het verschil maken om ons eerste elftal te laten winnen van de tegenstander.
  • Je hebt verzorgd en aanvallend voetbal voor ogen dat aantrekkelijk is om naar te kijken, maar speelt naar de kwaliteiten van je spelersgroep.
  • Je missie is dat je spelers - talenten en meer ervaren spelers - individueel beter wil maken en helpt hen daarbij.
  • Je bent als people manager een motivator en inspirator die spelers voor elkaar door het vuur laat gaan.
  • Je geeft spelers langdurig het vertrouwen: de kans om zich te bewijzen, om beter te worden en om van fouten te leren.
  • Je kunt een hecht team smeden en weet wat de juiste balans is tussen prestatie en gezelligheid.
  • Je vindt dat talenten uit ons O21-team moeten doorstromen naar Boys 1 en vindt het daarom vanuit je eigen overtuiging belangrijk om goed samen te werken met (de staf van) O21 om die overstap zo klein mogelijk te maken, maar ook om O21 te ondersteunen daar waar nodig is.
  • Je wordt het boegbeeld van onze vereniging die Boys 1 verbindt met de topjeugdopleiding, de breedtesport voor junioren en pupillen, onze recreatieve senioren en onze achterban.
  • Je wil iets waardevols achterlaten voor de vereniging.

  Op dit moment voetbalt Alphense Boys 1 in de vierde divisie. Voor volgend seizoen bereiden wij ons voor op zowel uitkomen in de vierde divisie, als in de eerste klasse. Onze toekomstige hoofdtrainer moet ongeacht de eindklassering dit seizoen in bezit zijn van het trainersdiploma UEFA A en een geldige licentie. Alphense Boys staat ervoor open dat de nieuwe hoofdtrainer ook de rol van HJO invult en/of een sparringspartner wordt voor de trainers uit de bovenbouw van onze jeugdopleiding.

  Wil jij werken bij een sleeping giant met enthousiaste, gedreven en hardwerkende vrijwilligers om je heen, met een spelersgroep en technische staf waar veel potentie en kwaliteit inzit en brand jij van de ambitie om met ons die volgende stap als vereniging te zetten? Stuur dan uiterlijk 6 december jouw motivatiebrief en CV naar ab1@alphenseboys.nl.