• Mika blijft bij Alphense Boys

  • Waarom heb je gekozen na een halfjaar Alphense Boys om bij ons te blijven?

    “Ik heb gekozen om bij Alphense Boys te blijven omdat het team mij erg aanspreekt. Ik heb het naar mijn zin. Daarnaast voel ik waardering vanuit de club en heb ik de gesprekken richting volgend seizoen als fijn ervaren.”

    Op wat voor seizoen hoop jij voor jezelf en voor het team volgend jaar?

    “Ik hoop op een seizoen waarin we ons als individuen ontwikkelen en vanuit daar ook als team beter worden.”

    Belangrijke schakel

    "Mika is voor de tweede seizoenshelft gehuurd van FC Lisse en heel de vereniging is enorm blij dat Mika ervoor kiest om ook volgend seizoen voor Alphense Boys te voetballen. Iedereen heeft van begin af aan kunnen zien wat voor meerwaarde Mika is voor het elftal als speler en als persoon”, stelt voorzitter Irina van Stijn vast.

    "De TC en toekomstig hoofdtrainer zien in Mika een hele belangrijke schakel in de as van het elftal om volgend seizoen successen te boeken met Boys 1."

  • afsluiting beker

    Vandaag speelde we de laatste wedstrijd van de eerste fase.
    Top 2 moet haalbaar zijn met winst en dat zou een goed herstel zijn na de eerste verliespartij vorige week na 302 dagen!!

    Met welgeteld 1 hele wissel reisden we af naar Altior tegen de nummer laatste.

    Naar aanleiding van vorige week wilde we vandaag 4 speerpunten goed laten zien en uitvoeren

    Het eerste deel van de wedstrijd was rommelig van beide kanten. Nadat wijzelf beter uit positiespel begonnen te spelen creëerden we wat kansen.
    Soms kwam altior er (ongevaarlijk) uit door de lange bal die door de wind werd gedragen.

    Desalniettemin kwamen we op 0-1 door een rush van cv indy, die het middenveld overstak. Na een snelle 1-2 met ghizlane schoot ze van 22m raak richting de rechter bovenhoek.

    Door deze goal begonnen we wat vrijer te spelen. Creëerden we iets meer kansen en na een tweede gevaarlijke schot van noor kon angelica in de rebound binnen tikken.

    Rust in met 0-2.

    2de helft was veelal eenrichtingsverkeer.
    We speelden middels iglas als midmid, ontelbare 1-2tjes over het hele veld.
    Verdedigend geen enkele keer in de problemen dankzij goed opletten.
    We speelde zelf de ene na de andere kans op meer goals vrij. Helaas ontbrak de scherpte en schotkracht bij velen.

    Eindstand hierom 0-2 maar als we ons zelf hadden beloond en op volle kracht hadden aangetreden had een 0-10 niet gek geweest.

    Eindpositie 2de in de beker.

    Volgende week een oefen pot in Zaandam tegen de plaatselijke 1ste klasser en over 2 weken zal de competitie weer van start gaan.

    Man of the match iglas, die als mid mid echt de spin in het web was en en 2de helft een ware pas cursus gaf aan de tegenstander.