• Nieuw seizoen, nieuwe feesten en nieuwe clubavonden

  • Het belooft weer een heerlijk seizoen te worden bij Alphense Boys als je houdt van gezelligheid. Elke maand is het raak. En soms zelfs vaker. De succesnummers van de afgelopen seizoenen, zoals de beregezellige clubavonden op de laatste (trainings)donderdag van de maand en de drukbezochte voetbalquiz, keren terug. Ook zal er met regelmaat live muziek zijn op zaterdagen, bijvoorbeeld tijdens de opening van het voetbalseizoen en natuurlijk op de dag van de derby Alphense Boys - ARC.

    Hieronder lees je wat De Avondploeg, de initiatiefnemer van alle festiviteiten voor senioren(teams) bij Alphense Boys, allemaal voor je in petto heeft tijdens de eerste seizoenshelft.

  • Zaterdag 9 december (vanaf 16.30 uur): laatste wedstrijd voor winterstop

    Voor alle zaterdagteams van Alphense Boys staat deze dag de laatste reguliere competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. Traditiegetrouw blijft het deze dag tot in de late uurtjes gezellig in de kantine. Wij gaan dat omlijsten met een gezellig muzikaal aanbod, waarover later meer.

  • Donderdag 14 december (vanaf 20.00 uur): clubavond met mixtoernooi

    Een waar succes was het vorig jaar: selectie- en niet-selectie-elftallen, inclusief het G-team, spelen een gemixt onderling voetbaltoernooi op half veld met elkaar. Het zal ongetwijfeld koud zijn, maar de muziek gaat aan op het veld en eenmaal klaar verzorgt het bestuur van Alphense Boys lekker eten voor iedereen. Verder hebben we muziek geregeld, staat er Europa Cup-voetbal aan op televisie en kan een dartpijltje gegooid worden. Daarna kan de winterstop écht beginnen.