• Mooie comeback voor de JO17-2

Na de 4-0 overwinning van vorige week stond deze week de uitwedstrijd tegen kouekerk op het programma. Onze boys begonnen sterk aan de eerste helft. De kansen waren er zeker, maar door een onoplettendheid achterin scoorde koudekerk de 1-0 in de erste helft. In de rust volgde er wat omzettingen. We startte de tweede helft vol vertrouwen, maar helaas… Koudekerk scoort de 2-0. Onze Boys bleven erin geloven. De kansen bleven komen, maar helaas geen goal. Tot 11 min voor tijd bleef de 2-0 op het scorebord staan. Maar toen waten wij aan de beurt. Guus scoorde de 2-1. Niet veel later viel de 2-2 van Max. En 2 minuten voor tijd scoorde Guus de verlossende 2-3. Het eindsignaal valt. De overwinning is een feit. Hard gewerkt en een mooie comeback!