• Voorschoten ‘97 MO13-2 - Alphense Boys MO13-1

Vandaag hadden de meiden een uitwedstrijd bij Voorschoten '97. Gelukkig was het droog. De zon liet zich wel zien maar was door de stevige wind niet voelbaar.

Voorschoten trapt af. Onze dames konden gelijk in de verdediging. Maar zaten er bovenop. Er werd dan wel op onze helft gespeeld maar Voorschoten kwam de eerste 5 min niet in de buurt van ons doel. Meiden werken hard maar verder als middenlijn komen ze niet. Even is het spannend voor ons doel. Maar Roos komt goed uit. Voorschoten krijgt een corner maar die wordt netjes weggewerkt. Het is druk bij onze 16 maar Roos redt weer briljant door goed uit te komen en op de bal te duiken.
    Daisy word gewisseld voor Kristina. Overtreding Voorschoten, vrije trap voor onze Girls. Meiden komen meer op. Ro-Ann met een mooi schot op doel maar helaas van ver. Geluk (wind) hebben de meiden niet vandaag. Voorschoten komt op en ondanks dat de verdediging goed stond komt Voorschoten voor met een hard schot en een vleugje wind. Razia krijgt bal hard in haar gezicht en wordt vlak voor rust gewisseld voor Daisy. Mooie aanval van onze Girls. Ze werken hard. Voorschoten geeft corner weg. Maar ondanks een aantal pogingen mag de bal er niet in. Voorschoten komt nog een keer op en weet in extra tijd de 2-0 te maken ondanks de mooie duik van Roos... Rust.

Tweede helft:
    Hopen dat de peptalk heeft geholpen. Onze girls trappen af. Voordeel 2de helft, nu hebben wij de wind in de rug. Er wordt dan ook meer op de helft van de tegenstander gespeeld. Mooie pass van Floor komt net niet bij Ro-Ann. Girls zetten druk, schot van Ro-Ann in zij net. Maar tegenstander staat niet stil. Voorschoten komt met een counter maar door het goed verdedigen van Floor en de redding van Roos loopt Voorschoten niet uit. Girls opnieuw in de aanval en krijgen een corner. Die wordt mooi ingedraaid. Meerdere pogingen maar bal gaat net naast, corner. Mooi voor het doel maar schot wordt verdedigd waarna Razia hem ook niet tussen de palen krijgt. Voorschoten probeert eruit te komen maar Daisy schiet hem via een tegenstander over de achter lijn. Opnieuw een corner en opnieuw spannend voor het doel. Maar ons geluk lijkt wel op wintersport te zijn.
    Pien schiet maar helaas in de handen van de keeper. Voorschoten valt aan Roos weer met een mooie redding maar stapt helaas over de doellijn 3-0.
    Daarna komen we mooi weg de 4-0 word afgekeurd wegens buitenspel. Meiden werken nog hard om een doelpunt te maken maar het wil niet meer lukken. Counter van Voorschoten maar Estelle rent terug (4 tegenstanders) en voorkomt samen met onze geweldige keeper dat er nog een doelpunt valt.
    De meiden hebben goed gespeeld en zeker de verdediging hadden ze goed op orde. Maar onze speelster van de dag was toch wel Roos. Wat heb jij briljant staan keepen!