• Alphense Girls

 • Welkom bij Alphense Girls

  Alphense Girls is de meidentak van de Alphense Boys.

  Eén van de belangrijkste punten bij de Alphense Girls is dat we heel graag willen dat alle Girls veel plezier beleven: met plezier trainen, met plezier wedstrijden spelen, met plezier groeien en beter worden, met plezier extra activiteiten met je team of alle meiden doen, met plezier onderdeel zijn van de Alphense Girls en de vereniging Alphense Boys.

  -> Volg ons op Facebook en Instagram onder Alphense Girls

 • Welkom bij Dames 1

  Train jezelf fit en voetbal met plezier in het eerste (en vooralsnog enige) damesteam van Alphense Boys (hieronder op archieffoto). De ploeg bestaat uit een groep enthousiaste meiden, met een gemiddelde leeftijd van circa 23 jaar. Zij trainen elke donderdagavond en doen op zondag op recreatief niveau mee aan de KNVB-competitie.

  Je kunt altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen en de sfeer komen proeven. Meld je aan met een mailtje naar girls@alphenseboys.nl en dan krijg je spoedig een berichtje van ons.

 • Trainingen (aug 2023 - juni 2024)

  Dagen staan vast, tijden zijn nog niet zeker voor nieuwe seizoen. 

  MAANDAG
  MO13 en MO15: 19.00 - 20.30 uur op veld 5A/B
  MO20: 19.30 - 21.00 uur op veld 5C/D.

  WOENSDAG
  MO13 en MO15: 19.15 - 20.30 uur op veld 1C/D
  MO20: 19.30 - 21.00 uur op veld 1A/B (laatste kwartier kwart veld)

  DONDERDAG
  Dames 1: 19.30 - 21.00 uur op veld 5A/B

  Jongere meiden (vanaf 5 jaar) trainen gemengd met de jongens op woensdagmiddag bij de Guppen/F-league.

  15.45-16.45 uur: Guppen, JO8-JO9 (geboortejaar 2015 en jonger)
  17.00-18.00 uur: JO10-JO11-JO12 (geboortejaren 2012, 2013 en 2014)

 • Sponsorcontract ING


  Met trots kunnen we vertellen dat we voor de Alphense Girls op 23 juni 2020 een driejarig sponsorcontract met ING hebben gekregen, ter waarde van 3.500 euro per jaar. De ING sponsoring is bedoeld om het meiden- en vrouwenvoetbal bij Alphense Boys verder te ontwikkelen.

  Het geeft ons de gelegenheid om meer acties uit te kunnen voeren die aansluiten bij het beleidsplan van de Alphense Girls. Meiden hebben soms toch andere behoeften dan jongens bij het voetballen. Daarom willen we specifieke aanpassingen doen aan enkele faciliteiten, zoals Girls-kleedkamers, en ook meer sociale activiteiten voor de Girls organiseren. Ook gaan wij investeren in verdere ondersteuning van de trainers en leiders, waardoor een mooie combinatie ontstaat van kwalitatieve begeleiding en vooral: heel veel plezier met elkaar!

  Bekijk hier het hele nieuwsbericht hierover.

 • Voetballen bij de Alphense Girls?

  Is voetbal mogelijk ook iets voor jou / jouw dochter? Er kan altijd gratis een aantal keer meegetraind worden om te kijken of deze sport bij jou / jouw dochter past.

  Interesse hierin? Mail dan naar girls@alphenseboys.nl en we nemen snel contact met je op.

  Altijd van harte welkom bij de club! 

  Marloes Hoornweg (06-15481676), Marscha Kreeft (06-47928041) en Dominique Bloemraad (06-42954994)

  Alphense Girls commissie

   

   

 • Huurvoorwaarden Alphense Girls kledingpakket

  Onderstaande huurvoorwaarden zijn van toepassing op seizoen 2023-2024.
  Eerste versie: 15 november 2023 

  1) Definities

  Verhuurder: Alphense Boys

  Huurder: persoon die op basis van de huurovereenkomst het kledingpakket huurt van de verhuurder
  Kledingpakket: wedstrijdshirt en -broekje, presentatiepak, tas (sporttas of rugzak).

  2) Eigendom

  Het gehuurde kledingpakket is eigendom van Alphense Boys. De huurder is tijdens de huurperiode volledig verantwoordelijk voor het kledingpakket en dient hier zorgvuldig mee om te gaan.

  3) Waarde

  Het kledingpakket vertegenwoordigt een verkoopwaarde van ruim 180 euro.  

  4) Huurperiode

  Het kledingpakket wordt in principe verhuurd voor één volledig seizoen. Een regulier seizoen loop van 1 juli tot en met 30 juni. Afhankelijk van de planning van trainingen en wedstrijden, schoolvakanties en organisatie van uitgifte en retour, zal het moment van uitgifte en retour hiervan afwijken.

  5) Huursom

  De totale huursom bedraagt 30 euro. Betaling kan door middel van het scannen van de QR code die hiervoor wordt gecreëerd door de club. Betaling door de huurder vindt uiterlijk 2 weken na uitgifte plaats.

  6) Uitgifte

  Het kledingpakket dient persoonlijk te worden afgehaald op de vooraf bekendgemaakte data.

  Wanneer het kledingpakket wordt afgehaald, kan de huurder de kleding en de tas controleren. Bij akkoord tekent de huurder hiervoor de overeenkomst. De huurder kan het kledingpakket dan meenemen.

  Bij het afhalen van het kledingpakket dient een volledig ingevulde en getekende huurovereenkomst te worden ingeleverd. Deze wordt door de vereniging beschikbaar gesteld. De huurovereenkomst eindigt automatisch aan het einde van elk voetbalseizoen op 30 juni.

  7) Ruilen/vervangen

  Indien gedurende de huurperiode blijkt dat kleding te klein is geworden, kan deze kosteloos worden geruild.

  Indien kleding of de tas onbruikbaar is geworden tijdens de huurperiode, kan deze vervangen worden. Op basis van de staat van de kleding of tas, zal worden ingeschat of ondeugdelijk gebruik of slijtage de oorzaak is geweest. Afhankelijk daarvan zal worden beoordeeld of vervanging kosteloos is, of dat (een deel van) de huurbijdrage van 30 euro opnieuw voldaan zal moeten worden. Bij uitzonderlijk ondeugdelijk gebruik kan dit verhoogt worden tot maximaal de nieuwe aankoopwaarde van het item.

  8) Gebruik

  De kleding en tas mag uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor deze is uitgegeven: gebruik bij voetbalwedstrijden voor Alphense Boys. Het presentatiepak en de tas mag eventueel ook gebruikt worden bij trainingen bij Alphense Boys; het wedstrijdtenue dus niet. Buiten deze momenten, bijvoorbeeld op school, mag dus niets van het kledingpakket gedragen of gebruikt worden. Het is ook niet toegestaan de gehuurde kleding of tas uit te lenen.

  De huurder zal op de juiste manier omgaan met het kledingpakket. Hieronder wordt ook verstaan dat de kleding wordt gewassen volgens het geldende wasvoorschrift. Kijk hiervoor goed op elk waslabel. Voor alle kleding geldt dat het niet in de droger mag.

  Aan de kleding en de tas mogen geen veranderingen worden aangebracht; dit betekent ook dat er geen markering of naam op de kleding gezet mag worden. Elk item van het kledingpakket heeft een klein label met nummer gekregen waaraan herkenbaar is van wie deze is. Zorg dus dat je weet wat van elk item jouw nummer is. Deze nummers komen ook in de huurovereenkomst te staan.

  Op alle items van het kledingpakket mogen geen andere teksten, nummers, namen en/of sponsoruitingen worden geplaatst, dan na overleg met de Girls kledingcommissie.

  9) Retour

  Het gehuurde kledingpakket, behalve de tas, dient gewassen geretourneerd te worden. Bij eerder retourneren van de het gehuurde kledingpakket dan het einde van de afgesproken huurtermijn, vindt geen restitutie van de huursom plaats. Wanneer het gehuurde kledingpakket wordt geretourneerd, zal de verhuurder met de huurder controleren of alles compleet en in juiste staat is. Bij eventuele schade of vermissing van een item van het kledingpakket kan door de Girls kledingcommissie een eigen bijdrage worden opgelegd ter dekking van de door Alphense Boys geleden schade.

  10) Tenslotte

  In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de Girls kledingcommissie of als nodig het bestuur van Alphense Boys.