• Geen aanval, de beste aanval?

 • Zaterdag middag, 13.00 uur, de aftrap van de tweede wedstrijd tegen Kickers. Ook zij waren vorig seizoen een kampioensteam. Hierdoor is het een heuse kampioenspoule waarinnwe terecht zijn gekomen. Deze wedstrijd speelden we 9 vs 9, wat ons een stuk minder ligt. Maar laten we kijken hoe we het er van af hebben gebracht.
  In het eerste deel voor de drinkpauze kwamen we goed uit de startblokken. Weinig probleem maar 9vs9 is altijd aanpassen voor ons.
  Gelukkig kwamen we op 1-0 door een gekraakt schot van ghizlane, maar noor was scherp en tikte de bal binnen bij de 2de paal.
  Na een preek in de drinkpauze begonnen we scherper, meer energie en meer communicatie.
  Dit resulteerden in veel beter lopende aanvallen, met ghizlane als eenzame spits. Waar ze meestal niet te vinden was en als extra mid mid druk zetten, dus 1-4-4 formatie. Met een uitschuivende middenvelder aan de kant van de bal.
  Ghizlane liep op de zoveelste steekpass en kon naar binnenkomen, op rand 16 schoot ze de bal binnenkant voet links over de keeper in de verre hoek.
  Op deze zelfde hoek mocht noor even later aanleggen voor een vrije trap, als enige linkspoot in het team, krulde ze de bal over de muur laag in de goal. De 1ste helft sloten we af met een tegengoal, die uit de kluts viel.
  2de helft werd het spel wat minder, kickers kwam er wat beter in. Desalniettemin resulteerden dit niet in super grote tegen kansen en kon de gewisselde keeper, Nora, wat saves maken. Aan de andere kant kon vastekeeper Chamika 2 goals maken, maar de keeper van kickers was scherp.
  Desondanks had ze geen antwoord op de diagonale pegel van iglas op rand 16.
  Eindstand 4-1
  1-0 min5
  2-0 min 20
  3-0 min 26
  3-1 min 39
  4-1 min 71
  Wederom een hoge effectiviteit en veel doelpogingen vanuit onze kant 4 goals uit 9 doelpogingen namelijk.