• TRIAS actief bij Alphense Boys • Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie  de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven.

  Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Vitalis staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.

  Iedere dinsdag van 17.00-18.00 uur (speciaal voor kinderen) en donderdag van 18.00-19.00 uur (kun je terecht op het gratis sportfysiotherapeutisch inloopspreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, en met vragen of voor advies. Het spreekuur is voor ALLE leden van Alphense Boys.

  Meer informatie over het spreekuur bij Aphense Boys vind je hier:
  www.triasfysiotherapie.nl/sportverenigingen 

  en over TRIAS in Centrum voor Gezondheid Vitalis hier
  www.triasfysiotherapie.nl/Alphen-a/d-Rijn-Vitalis


 • Ik ben Roel de Jong, ik ben fysiotherapeut sinds augustus 2008. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in de manuele therapie. Ik ben specialist in knieklachten en sportklachten. Ik vind mijn werk als manueeltherapeut zo leuk, omdat ik zo mensen kan helpen om hun gezondheidsdoelstelling te behalen. Daarnaast vind ik het leuk om op sportief vlak met mensen bezig te zijn.

  Roel de Jong  helpt je graag:

  Iedere donderdag van 18.00-19.00 uur kun je terecht op het GRATIS sportfysiotherapeutisch inloopspreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, en met vragen of voor advies. Het spreekuur is voor ALLE leden van Alphense Boys.


 • Ik ben Susanne Geers, ik ben fysiotherapeut sinds 2012. Daarna ben ik me gaan specialiseren en ben ik sinds 2019 kinderfysiotherapeut. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met sportblessures en kinderen met problemen in de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Daarnaast zie ik ook veel baby’s met een voorkeurshouding." 


  Susanne Geers helpt je graag:

  Iedere dinsdag van 17.00-18.00 uur (speciaal voor kinderen) kun je terecht op het gratis sportfysiotherapeutisch inloopspreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, en met vragen of voor advies. Het spreekuur is voor ALLE leden van Alphense Boys.