• Talentendag 2023

 • Alphense Boys talentendag 2023

  Op woensdag 1 maart 2023 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2023-2024 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys. Inschrijven door het invullen van onderstaand formulier.

 • Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Iedere inschrijving wordt eerst zorgvuldig beoordeeld. Meedoen aan onze talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons (na een vervolg stage) goed genoeg wordt beoordeeld.

  Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. Spelers vanaf o13 en ouder moeten minimaal op divisie niveau spelen. Pupillen (o8 t/m o12) moeten in het hoogste team van hun leeftijd spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

  Deelname aan de talentendag van Alphense Boys is gratis (het aanvankelijke inschrijfgeld hebben we geschrapt) Hiervoor ontvang je als deelnemer een leuke, leerzame en intensieve training van 75 minuten onder leiding van de selectie trainers van Alphense Boys. Pas als wij jouw deelname hebben goedgekeurd ontvang je een bevestigingsmail. 

  Graag de onderstaande vragen zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden (alle velden met * zijn verplicht) en je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons: 

 • Inschrijfformulier talentendag 2023

  Versturen

 • Extra informatie

  Let op: in onze regio (midden) valt de voorjaarsvakantie samen met regio Noord. Woon je dus in regio Zuid en heeft jouw school heeft geen voorjaarsvakantie (kan van school tot school verschillen) en je wilt persé meedoen aan onze talentendag, dan moet je dus vrij vragen van school.  De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want wij houden de talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

  Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, schrijf je dan in via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag''.  Daarna alle vragen goed en volledig beantwoorden en insturen.

  Wij sturen dan bericht of we jouw inschrijving administratief verwerken of niet. De inschrijving sluit op zondag 26 februari 2023

  Programma voor woensdag 1 maart 2023:

  • 10.00-11.30 uur geboren in 2007, 2008, 2009 en 2010

  • 12.30-14.00 uur geboren in 2003, 2004, 2005, 2006 en 2011

  • 14.30-16.00 uur geboren in 2012  t/m 2016

  • Voor keepers gelden dezelfde tijden.


  Melden een half uur voor aanvang.