• Kersttoernooi 2021 • Beste sportvrienden,

  De traditionele kersttoernooien bij Alphense Boys voor seizoen 2021-2022 zijn er weer. Na een seizoen vol annuleringen, vanwege de landelijke maatregelen, gaan wij er vanuit dat wij de komende herfst- en kersttoernooien bij Alphense Boys in tegenstelling tot het afgelopen seizoen weer kunnen organiseren.

  Net als veel andere sportverenigingen is ook Alphense Boys hard geraakt door de crisis en zijn de inkomsten tot een nul punt gedaald. Het organiseren van toernooien brengt ook uitgaves met zich mee en als steun richting Alphense boys vragen wij aan ieder deelnemende team een inschrijfbedrag van € 27,50.

  Het inschrijfbedrag van € 27,50 per team is niet verplicht, maar deelname aan de Kersttoernooien is voor de betalende teams gegarandeerd. Niet betalende teams worden op de wachtlijst geplaatst en ontvangen later pas een definitieve uitnodiging.

  Het is niet toegestaan om met een oudere speler deel te nemen, dan de aangegeven leeftijd aan een van de toernooien. De deelnemende spelers dienen ook lid te zijn van de desbetreffende vereniging waar deze speler voor uitkomt. Op beide eisen wordt gecontroleerd en er volgt verlies van de wedstrijd of een uitsluiting van het team bij een geconstateerde leeftijds- of lid overtreding. Verder kunnen voetbalscholen niet deelnemen aan beide toernooien en zijn alleen KNVB aangesloten verenigingen welkom.

  Alle toernooidagen starten om 10.00 uur, waarbij de finale wedstrijden omstreeks 15.30 uur zullen worden gestart. Inschrijven kan via het onderstaande formulier en na uw inschrijving krijgt u binnen enkele dagen een reactie van ons met de verdere informatie. 

  Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen naar dit mailadres: toernooien@alphenseboys.nl • Kersttoernooien Alphense Boys 2021/22  
       
  Dinsdag 28 december   Onder 14 Divisie niveau
  Woensdag 29 december Onder 9  Hoofdklasse niveau
  Donderdag 30 december Onder 11   Hoofdklasse niveau
  Maandag 3 januari Onder 13  BVO Niveau of 1ste Divisie AV
  Dinsdag 4 januari Onder 13 2e Divisie AV of Hoofdklasse hoog
  Woensdag 5 januari Onder 8  Hoofdklasse/1e klasse 
  Donderdag 6 januari Onder 12 Hoofdklasse niveau (8 tegen 8)
  Vrijdag 7 januari Onder 10  Hoofdklasse niveau
 • Inschrijving kersttoernooi

  Versturen

 • Na het invullen en verzenden van het formulier krijgt iedereen binnen een paar dagen een bevestiging van zijn of haar aanmelding. De definitieve bevestiging voor deelname volgt binnen 14 dagen.

  Uw inschrijving zien wij met bijzonder veel belangstelling tegemoet!  

  Met vriendelijk groet,

  Toernooicommissie Alphense Boys