• Irina van Stijn beoogd opvolger van voorzitter Dennis Captein

  • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 juli a.s. zal het bestuur Irina van Stijn – Lamur (foto) voordragen als opvolger van voorzitter Dennis Captein. Irina maakt sinds vorig jaar deel uit van het bestuur en loopt al vele jaren rond bij de Boys. Méér dan dat trouwens, want ze is op allerlei fronten actief geweest en nog stééds vrijwel elke dag op de club in touw voor Alphense Boys en Girls.

    Irina is in het huidige bestuur verantwoordelijk voor jeugdzaken. Om deze post in te vullen, draagt het bestuur Laurette Titshof voor. Laurette is eveneens al vele jaren actief bij de Boys, de laatste tijd onder andere als hoofdleider. Voor de vacature op ‘sponsoring’ draagt het bestuur Karina Kleijn – Cisterna voor, die u wellicht al kent als voorzitter van de Club van Honderd. De post ‘vrijwilligersbeleid’ is vacant.

    Het woord over de benoeming van deze kandidaten is aan de leden. Zijn er andere leden van Alphense Boys die zich voor de genoemde bestuursfuncties kandidaat willen stellen, dan kunnen zij hierover een bericht aan de secretaris sturen. Wij maken dan graag nader kennis. Aanmelden kan overigens tot 5x24 uur voor aanvang van de AV (28 juni 2023).

    Neem voor meer informatie contact op met secretaris Gerard Haverkamp (secretaris@alphenseboys.nl).