• Competitie wedstrijd Alphense Boys JO10-1 - Cabauw JO10-1

    Op 25 maart 2023 speelden Alphense Boys JO10-1 en Cabauw JO10-1 tegen elkaar op Sportpark de Bijlen in Alphen aan den Rijn. Alphense Boys JO10-1 begon sterk en kwam binnen 4 minuten op voorsprong dankzij goed voetbal. Na het eerste doelpunt kwam de klad echter in het spel en in de eerste helft keken de jongens tegen een achterstand van 1-3 aan door effectief voetbal van Cabauw.

    In de tweede helft gingen de jongens van Alphense Boys weer voluit en binnen 10 minuten zorgden Anass (4x) en Tibas (1x) ervoor dat het 6-3 stond. In de 42e minuut scoorde Cabauw nog wel een doelpunt, waardoor de stand op 6-4 kwam te staan, maar Anass maakte het af met het zevende doelpunt voor Alphense Boys. Trainer Remco van Schaik vond dat zijn team op basis van de tweede helft verdiend had gewonnen, maar dat ze wel moeten leren van de eerste helft. Tegen een sterkere tegenstander zoals Alphia kunnen ze zich geen slechte eerste helft veroorloven. De eindstand was 7-4, met 5 doelpunten van Anass en 2 doelpunten van Tibas.