• Woensdagnieuwtjes

 • Hieronder stellen wij opnieuw drie Alphense Boys jeugdselectiespelers voor die volgend seizoen in de jeugdopleiding van een profclub gaan uitkomen. Op de foto Rayan Azahaf. De teller staat na 139 BVO stage uitnodigingen inmiddels op 26 spelers die na dit seizoen naar een profclub gaan. En het is pas half maart….! Afgelopen maandag werden ineens ‘’overvallen’’ met maar liefst 10 stage uitnodigingen voor jeugdspelers van Alphense Boys van Telstar !

  Rayan Azahaf (13 jaar) begon dit seizoen in de o14 o.l.v. trainer Nico Draijer maar werd in de winterstop al doorgeschoven naar de o15 van trainer Robin Stolwijk waar hij nu al in divisie 2 BVO speelt. Dat viel natuurlijk op bij de BVO scouts en Rayan kreeg maar liefst 4 stage uitnodigingen van vier verschillende profclubs. Uiteindelijk werd het Fc Utrecht waar hij volgend seizoen in de o15 gaat spelen. De middenvelder speelde twee jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys en kwam twee jaar geleden over van RCH

 • Damian Baker (11 jaar) is dit seizoen de keeper van de 13-2 in divisie 2 (AV) o.l.v. trainer Bryan de Vries en speelde in totaal 6 jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys. Hij kreeg een uitnodiging van Excelsior Rotterdam (waar zijn broertje Tayler al speelt) en werd aangenomen. Damian gaat volgend seizoen dus keepen in de o13 van Excelsior.

 • Soufian Dahman (10 jaar) speelt dit seizoen voor het 3e jaar bij Alphense Boys en nu in de 13-3 o.l.v. trainer Jim van Klaveren waar hij dus al 11 tegen 11 speelt op een groot veld. Soufian viel op door zijn goede spel en ontving twee BVO stage uitnodigingen en koos voor Sparta Rotterdam waar hij volgend seizoen in de o12 gaat spelen. Soufian kwam 3 jaar geleden over van vv Laakkwartier.

 • Alphense Boys o17 is het enige Boys selectieteams dat nog mee doet voor de landelijke beker. Het in divisie 2 goed presterende team van trainer Omar Rziki, heeft nu een prachtige thuiswedstrijd in de kwartfinale geloot tegen PSV o17. Na goed overleg tussen beide partijen is deze wedstrijd vastgelegd op dinsdag 4 april om 18.15 uur op het hoofdveld van Alphense Boys. Een wedstrijd om naar uit te kijken.

 • Dat het niet onmogelijk is om PSV o17 uit te schakelen voor de beker bleek op 11 januari 2020 toen de toenmalige o17 van Alphense Boys o.l.v. trainer Jeffrey van Dijk, PSV op 0-0 hield en via strafschoppen door ging naar de kwartfinale die echter vanwege corona nooit zou worden gespeeld. Bjorn Ijzemdoorn stopte de beslissende strafschop (zie foto onder)

 • Komende zaterdag spelen alle jeugdselectieteams een uitwedstrijd op één na. Alleen de o15 speelt om 12.45 uur thuis tegen De Graafschap o15. Het 1e elftal van Alphense Boys is vrij

   

  Programma selectieteams

   

  Zaterdag 18 maart

  VVOR 13-1 – Alphense Boys 13-3                      09.30 uur

  AFC 13-1 – Alphense Boys 13-1                         10.30 uur

  SJC 13-1 – Alphense Boys 13-2                         10.30 uur

  Spartaan’20 14-1 – Alphense Boys 14-1             10.45 uur

  NAC Breda 16-1 – Alphense Boys 16-1               12.00 uur

  PEC Zwolle 17-1 – Alphense Boys 17-1              12.30 uur

  Alphense Boys 15-1 – De Graafschap 15-1         12.45 uur

  VVV Venlo o21 – Alphense Boys o21                  15.00 uur

  MVV 18-1 – Alphense Boys 18-1                        15.30 uur

   

  Dinsdag 21 maart

  Feyenoord o18 – Alphense Boys o21                 17.00 uur

   

  Ajax o16 – Alphense Boys o16                          18.30 uur

   

  Youri van Arnhem (trainer/coach Alphense Boys o16) is toegelaten tot de UEFA A cursus van de KNVB. Dat is altijd een enorme zware selectieperiode en tientallen trainers worden afgewezen. Ook de ons bekende Eli Wattimury, Mitchell Meijer en Patrick van Nijnatten hadden zich ingeschreven maar werden afgewezen. Youri gaat Alphense Boys na dit seizoen (na 4 mooie jaren) verlaten en wordt assistent bij AZ wat dan gelijk ook zijn stageplek is voor die UEFA A cursus.

 • Mario Huliselan stopt na dit seizoen als grensrechter bij de jeugdselectieteams van Alphense Boys. Mario heeft het dan in totaal 6 jaar gedaan bij afwisselend o13 en o15 teams. Vanaf deze plaats bedanken wij Mario hartelijk voor al die mooie jaren waarin hij een onmisbare schakel was bij de diverse jeugdselectieteams. Hij en wij hopen dat hij zijn laatste jaar bij de o15 mag beëindigen met een promotie naar divisie 1

 • Patrick Brouwer (ex-Alphense Boys) mocht afgelopen zaterdag in de slotfase nog even invallen bij de wedstrijd Sparta Rotterdam – Vitesse (3-1). Patrick speelde 4 jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys en speelt sinds augustus 2017 bij Sparta Rotterdam en heeft inmiddels een profcontract getekend

 • Vorige week dinsdag boekte Alphense Boys o14 een knappe 3-1 oefenzege op Sparta Rotterdam. Vier dagen later volgde een totaal onverwachtse (en onnodige) eerste competitie nederlaag tegen De Meern o14. Komende zaterdag wacht de topper tegen Spartaan’20 o14 (uit) en die wedstrijd is bepalend voor het kampioenschap in divisie 1.

  De afgelopen zaterdag afgekeurde competitiewedstrijd van Alphense Boys o16 tegen VVV Venlo o16 is verplaatst naar dinsdag 28 maart om 18.15 uur bij ons in Alphen a/d Rijn

  Alphense Boys o14 had voor de beker een thuiswedstrijd geloot tegen Quick Boys o14 op zaterdag 8 april. Maar dat is het Paasweekend en is onze o14 op een internationaal toernooi. Het is dan gebruikelijk dat de beide clubs overleggen over een andere datum. Quick Boys hield aanvankelijk vast aan zaterdag 8 april, maar door interventie van de KNVB wordt het dinsdag 4 april om 19.30 uur.

  Alphense Boys 9-1 gaat zondag naar Brussel (Brussel football Europeanen Cup (met o.a. Atletico Madrid o9) om zich misschien te plaatsen voor een internationaal toernooi. Dat eindtoernooi zal op zondag 9 april zijn