• Oefenwedstrijd Alexandria'66 - Alphense Boys

    Datum en locatie: 25 februari 2023, Rotterdam

    De oefenwedstrijd tussen Alexandria'66 en Alphense Boys vond plaats op 25 februari 2023 in Rotterdam. Alphense Boys begon de wedstrijd sterk en had veel balbezit in de beginfase. Helaas was het Alexandria'66 dat als eerste wist te scoren en daarmee de leiding nam. Alphense Boys wist nog wel de aansluitingstreffer te maken via een doelpunt van Anass maar deze werd afgekeurd.

    Hoewel Alphense Boys voetballend de betere ploeg was, was Alexandria'66 slimmer met het afronden van kansen. De uiteindelijke uitslag was dan ook 8-1 in het voordeel van Alexandria'66.

    Ondanks de nederlaag was trainer Remco van Schaik zeer tevreden over de manier waarop zijn team speelde. Hij was trots op zijn jongens en gaf aan dat deze wedstrijd een goede leerschool was voor zijn team.

    Door te spelen tegen sterkere tegenstanders van een hoger niveau, kan het team zich verder ontwikkelen en verbeteren.