• ๐Ÿ†Ž 4 | Zo win je ... zo verlies je

Afgelopen zondag stond de return tegen KDO op het programma. Uit wedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen met 2-1.

Door de vakantieperiode was AB 4 niet compleet. Gelukkig konden Julian en Terence (AB3 za), Jim (AB 5 za), Vincent (AB 2 zon), Nazim en Sander (AB zo 5) meedoen. Top!

AB begon de eerste helft rommelig en gaf eigenlijk al de winst weg. De mannen konden elkaar moeilijk vinden, logisch, daar er enkele spelers voor het eerst met elkaar speelden. O.a. een te korte terugspeelbal van Nico Heinen bij de 0-3 was tekenend voor de eerste helft. De 0-4 volgde ook, maar Nico maakte zijn fout een beetje goed door voor rust de 1-4 op het bord te zetten.

De 2e helft speelde de Boys een stuk beter, KDO werd goed vastgezet op hun helft wat resulteerde in enkele kansen. Helaas stond niet bij iedereen het vizier opscherp, waardoor de aansluitingstreffer lang uitbleef. Julian scoorde nog de 2-4, maar de krachten voor nog een echt slotoffensief waren op.

Deze competitie is weer bijzonder. Zo win je bij de uitwedstrijd en verlies je thuis. Wel grappig om te zien dat KDO enkele spelers van het 2e (2e klasse) nodig had om de punten mee naar huis te nemen.

Volgende week wacht Lugdunum. Thuiswedstrijd net aan gewonnen; kijken wat voor team er zondag staat.