• ALgemene ledenvergadering - 30 januari 20.00 uur

  • Leden van Alphense Boys hebben gisteren in hun mailbox de uitnodiging ontvangen voor de Algemene Ledenvergadering van maandag 30 januari a.s. Aanvang 20.00 uur in het clubhuis. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen: vaststellen van de Jaarrekening over het seizoen 2021-2022 en de indexering van de contributie per 1 juli a.s. Verder zal het bestuur een toelichting geven op ontwikkelingen binnen de vereniging én een voorstel doen voor de benoeming van ereleden/Leden van Verdienste. Kortom, genoeg redenen om naar de ALV te komen en mee te praten over het beleid en de toekomst van Alphense Boys.

    De volledige agenda kunt u hier lezen.

    De uitnodigingen zijn verstuurd naar de mailadressen die in Sportlink staan. Heeft u geen mail ontvangen, stuur dan svp een bericht naar secretaris@alphenseboys.nl. Hier kunt u ook uw eventuele bericht van verhindering naartoe mailen.