• JO17-2 wint van ARC JO17-2

Zaterdag 24 september begon de wedstrijd Alphense Boys tegen ARC een Derby zoals iedereen dat vind, jongens die bij elkaar op school zitten moeten tegen elkaar spelen. Een wedstrijd waar naar uitgekeken werd. Voordat de wedstrijd begon was er al een probleem \"geen scheidsrechter\" De trainer van Alphense Boys JO17-2 nam deze taak aan om te fluiten. Nooit leuk om je eigen elftal te fluiten zeker als het tegen ARC is want dan beginnen de verhalen al zal wel een thuisfluiter zijn. terwijl de wedstrijd nog niet eens begonnen was. Na drie minuten in de eerste helft moest de scheidsrechter de Bal op de stip leggen, natuurlijk zag iedereen van ARC het anders een correcte sliding op de bal. Maar de scheidsrechter zag het anders in zijn ogen werd eerst de man geraakt daarna de bal. De penalty werd benut door Wei-jie en Alphense Boys stond 1-0 voor. Natuurlijk was het al gedaan er werd veel gescholden en de scheidsrechter had het gedaan. ARC was alleen maar bezig met andere dingen dan voetbal veel overtredingen die in de ogen van veel soms net over of op het randje waren, maar vooral het blijven mekkeren op alles en nog wat. Het valt nog mee dat de scheids niet iemand had weggestuurd. Alphense Boys probeerde vooral te blijven voetballen wat resulteerde in een snelle uitbraak waar de 2-0 uit werd gescoord door Guus ARC probeerde alles om terug in de wedstrijd te komen en kreeg ook kansen maar de Boys bleven goed staan en verdedigde met ze alle zeer goed ook de keeper was steeds op zijn plek waardoor ARC niet tot scoren kwam. Door weer een aanval van Alphense Boys kwam de bal plots voor de voeten van Finn die hem keurig afronde waardoor de 3-0 een feit was. Daarna werd er geen doelpunt meer gemaakt in de eerste helft waardoor iedereen naar de kleedkamer kon gaan om even tot rust te komen na een heftige emotionele eerste helft. In de rust moest alphense boys twee keer wisselen ivm blessure die ze opgelopen hadden in de eerste helft dat was wel begrijpelijk gezien de eerste helft . Viel mee dat het er maar twee waren.
    De tweede helft begon veel rustiger dan de eerste de rust had goed gedaan er werd veel minder gemopperd en daardoor werd gewoon gevoetbald. De grootste kansen waren in het begin voor ARC maar werden keurig tegengehouden door de keeper. Daarna kwamen ook de kansen voor alphense boys het ging redelijk gelijk op vanaf dat moment. Tien minuten voor tijd schatte een speler van alphense boys de bal verkeerd in en ARC kon proveteren en terugkomen op 3-1. ARC begon er weer in te geloven werden weer feller en het gemopper kwam ook weer terug. Zeker toen ARC vier minuten voor het einde op 3-2 kwam. Elke beslissing was weer verkeerd en toen er een botsing (waar ze zelf de oorzaak van waren) was in het strafschopgebied van alphense boys wilde ze een strafschop en begonnen ze weer af te geven op de scheidsrechter. deze legde het spel neer en gaf een laatste waarschuwing ivm het zeuren. Na de spelhervatting werd de bal naar voren geschoten en stijn van alphense boys ging alleen op de keeper van ARC af, deze werd geprobeerd van achteren neer te halen maar hij was te snel en ronde keurig af 4-2. Toen weer een speler van ARC tegen de scheidsrechter begon werd deze het veld uitgestuurd. met nog een paar minuten blessuretijd eindigde de wedstrijd in een 4-2 overwinning voor alphense boys. Gewoon jammer dat er bepaalde dingen gebeuren met zoeen wedstrijd, een trainer die moest fluiten en gewoon floot op zijn inzicht en zeker geen thuisfluiter is en nooit zal zijn. Begeleiding van ARC die niet eens een hand gaven aan de scheidsrechter na de wedstrijd en gewoon wegliepen. Maar ja het is gewoon zo gelopen, Volgende week moet de JO17-2 uit tegen Nieuwkoop om 10:15uur