• Woensdagnieuwtjes

 • De inschrijving voor de Talentendag 2023 is geopend! Op woensdag 1 maart 2023 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2023-2024 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys. Inschrijving kan vanaf nu via de website (www.alphenseboys.nl)  Klik op de balk activiteiten aan en klik daarna op Talentendag en vul alles zorgvuldig in. Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Iedere inschrijving wordt eerst zorgvuldig beoordeeld. Meedoen aan onze talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons (na een vervolg stage) goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. Spelers vanaf o13 en ouder moeten minimaal op divisie niveau spelen. Pupillen (o8 t/m o12) moeten in het hoogste team van hun leeftijd spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin. Deelname aan de talentendag van Alphense Boys kost € 12,50. Hiervoor ontvang je als deelnemer een leuke, leerzame en intensieve training van 75 minuten onder leiding van de selectie trainers van Alphense Boys (en wellicht later een vervolgstage, die is dan gratis). Pas als wij jouw deelname hebben goedgekeurd ontvang je een bevestigingsmail met de betalingswijze. Na betaling ontvang je bericht en is jouw deelname definitief aan de Talentendag 2023.

 • Morgen (woensdag 21 september) is het jaarmarkt in Alphen a/d Rijn. De trainingen gaan gewoon door, behalve de woensdagmiddag trainingen die vallen o.l.v. De Complete Techniek

  Rini van Rijswijk is per direct toegevoegd aan de begeleidingsstaf van Alphense Boys o21. Rini heeft het leiderschap al vele jaren uitgeoefend bij Alphense Boys en heeft tal van jeugdselectieteams onder zijn hoede gehad. Na een aantal jaren ‘’rust’’ begon het weer te kriebelen en gaat nu dus trainer Corian Wigboldus ondersteunen bij de o21. Welkom terug

 • De bal sponsor voor de wedstrijd van Alphense Boys 13-1 tegen FC Twente (komende zaterdag 0m 10.45 uur) is 4 All Finane Support.

  Monique vd Rotten (moeder van een o13 speler) heeft fotografie als hobby en kan met wat technieken werkelijk prachtige portretten maken/bewerken van voetballers (zie onder). Zij kan voor 5 euro ook portret foto’s maken van andere spelers van Alphense Boys of andere teams uiteraard. Het bedrag wat daarmee wordt opgehaald komt ten goede van het Internationale toernooi van de 13-1 boys. Wellicht alvast een leuk sinterklaas of kerstcadeautje? Mocht iemand interesse hebben dan zou ik graag een scherpe foto willen ontvangen, volledige naam, club en team. En uiteraard een keuze van een template. Stuur een email naar: moniquevanderotten@hotmail.com

 • Het afgelopen voetbalweekend was wat betreft de selectieteams meer dan redelijk. De o8 t/m o14 wonnen hun wedstrijd. Ook de o18 won én het 1e elftal. De o15 en o17 speelden gelijk (maar hadden eigenlijk moeten winnen). Alleen de o21 verloor van Excelsior Rotterdam

  Komende zaterdag hebben we een prachtig programma met leuke thuiswedstrijden van de jeugdselectieteams. O.a. FC Twente, FC Volendam en Excelsior Rotterdam komen op bezoek.

   

  Programma selectieteams komende week

   

  Dinsdag 20 september

  Alphense Boys o11 – Sparta Rotterdam o11                18.00 uur

  Alphense Boys o10 – Sparta Rotterdam o10                18.00 uur

  Fc Utrecht o13 – Alphense Boys o13 (drie luik)           18.10 uur

  Fc Utrecht o14 – Alphense Boys o14 (drie luik)           18.30 uur

  Zeeburgia o13 – Alphense Boys o13 (drie luik)            18.50 uur

  Zeeburgia o14 – Alphense Boys o14 (drie luik)            19.15 uur

  Alphense Boys o21 – Hercules o21                             20.00 uur

  Alphense Boys 1 – Kon HFC 1                                    20.00 uur

   

  Woensdag 21 september

  BFC 9-1 – Alphense Boys 9-1                                         17.45 uur

  Alphense Boys 8-1- Feyenoord 7-1                                 18.00 uur

   

  Vrijdag 23 september

  Kon HFC o21 – Alphense Boys o21 (vrsch)                  20.00 uur

   

  Zaterdag 24 september

  Alphense Boys 13-2 – ASC 13-1                                  09.00 uur

  Alphense Boys 13-3 – Altior 13-1                                 09.00 uur

  Alphense Boys o13 – FC Twente o13                            10.45 uur

  Alphense Boys o14 – Quick o14                                  10.45 uur

  Alphense Boys o15 – FC Volendam o15                       12.45 uur

  Fc Eindhoven o16 – Alphense Boys o16                       13.45 uur

  Hollandia o17 – Alphense Boys o17 (vrsch)                  13.45 uur

  Alphense Boys o18 -  Excelsior Rotterdam o18             15.15 uur

  Be Quick 1887 1 – Alphense Boys 1                              18.45 uur

   

  Dinsdag 27 september

  Feyenoord o13 - Alphense Boys o13                             18.00 uur

  Alphense Boys 13-2 - Spartaan’20 13-2                        18.30 uur

  Vitesse o14 – Alphense Boys o14                                  19.00 uur

  Alphense Boys o18 - FC Lisse o19                                 20.00 uur

   

  Woensdag 28 september

  Alphense Boys 9-1 speelt partnertoernooi bij Feyenoord       16.00 uur

   

  Afgelopen zondag was Adaem Ebrahim (van het jeugd G-team) Pupil van de week bij de wedstrijd van Alphense Boys 1. Hij ontving na afloop van de (gewonnen) wedstrijd van Boys 1 tegen Heino een gesigneerde voetbal van aanvoerder Mike Bavelaar.

 • Met dank aan de apparatuur van Usports op het dak van de tribune wordt er intensief gebruik gemaakt door de jeugdselectie spelers van video analyse. Dat gebeurt zowel met de volledige groep, in linies maar ook individueel bij de zogenaamde pop gesprekken.

 • Vanaf zaterdag 24 september start de verkoop van de Grote Club Actie weer (mag echt niet eerder) en die loopt tot zondag 21 november. De trekking is op woensdag 7 december. Ook Alphense Boys doet hier dit jaar weer aan mee. Onze club kan hier veel geld mee verdienen/ per lot van 3 euro blijft er netto 2,40 over voor Alphense Boys. Doel dit jaar is 3000 loten. Ook dit jaar kunnen jullie als team geld sparen voor een team uitje of een buitenlands toernooi. Als jullie gezamenlijk 150 loten of meer verkopen is de helft van de opbrengst voor je team (bij 200 loten is dus de opbrengst 200 x 1,20). Dit potje is niet mee te nemen naar het nieuwe seizoen. Uiteraard heb ik uw hulp en enthousiasme nodig. De leiders/trainers spelen namelijk een beslissende rol in het organiseren van de loterij binnen het eigen team. Behalve dat het doel van de opbrengst reden genoeg moet zijn voor motivatie en bereidheid wil ik ook de teams uitnodigen zoveel mogelijk loten te gaan verkopen. Het team welke de meeste loten heeft verkocht wint met zijn/haar hele team een gezellig uitje twv 200 euro. Tevens wil ik ook de 3 beste individuele verkopers een prijs geven:
  Dit betreft een waarde cheque van 75, 50 en 25 euro.

 • De voetbalwedstrijd Be Quick 1887 - Alphense Boys wordt aanstaande zaterdag in een extra lange sportuitzending, live op de radio uitgezonden door Studio Alphen. Verslaggever Andor Heij, van de lokale omroep Groningen, neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan.

  Wil je in één oogopslag altijd de actuele tussenstand zien van alle voetbalteams, ga dan naar tekst-tv (kabelkrant) of www.studioalphen.nl/nieuws/alle-tussenstanden-en-uitslagen-in-amateurvoetbal-dit-weekend/.

  Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. 

  De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en YouTube.  Iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken. Luisteren naar het live radioverslag van Studio Alphen kan via de ether (90.0 FM in Alphen, Aarlanderveen en Zwammerdam; 105.1 in Boskoop; 106.5 FM in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk), digitale radio (Ziggo: kanaal 915, KPN en XS4ALL: kanaal 1107, Tele2: via het hoofdmenu) en de livestream op www.studioalphen.nl. Kijken naar het televisiekanaal van Studio Alphen? Dat kan via Ziggo kanaal 40, KPN en XS4ALL kanaal 1407, Tele2 via het hoofdmenu.

 • Let op: Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september a.s. is de N11 gesloten tussen Zoeterwoude Rijndijk en de afslag Alphen a/d Rijn van 20.00 uur (vrijdag) tot 14.00 uur (zaterdag)

  Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober is de N11 gesloten tussen Alphen a/d Rijn Oost en Bodegraven. Ook van vrijdag 20.00 uur tot zaterdag 14.00 uur