• Eerste oefenwedstrijd zit er weer op

Afgelopen zaterdag 20 augustus speelde de JO17-2 hun eerste wedstrijd. Met een redelijk grote groep van vorig jaar JO16-2 en met nieuwe spelers van de JO17-3 hebben ze een nieuw elftal gemaakt. De eerste test was gelijk een goede tegen VVIJ JO17-2 (hoofdklasse). na twee weken getraind te hebben was het eerst even wennen aan elkaar andere positie, andere jongens om zich heen . Daarom was het begin van de wedstrijd voor VVIJ maar daarna kwamen de jongens van de Boys steeds beter in hun spel, konden elkaar steeds makkelijker vinden alleen was het slordig met inspelen, maar vooral het afwerken was een probleem. Grote kansen werden niet benut 4 keer alleen op de keeper af mag er best 1 a 2 erin daarin is winst te behalen in de toekomst. Eerste helft keepte Milan die keurig de 0 hield moest een paar keer optreden en ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. centraal achterin gaven de jongens ook niet echt veel weg. het werd wel 0-1 door een doelpunt van Max (weer 1 op 1 met de keeper). En met die stand gingen we de rust in. Na een paar omzettingen gingen we de tweede helft in weer waren de grootste kansen voor ons maar weer werden ze niet benut. De tegenstander kwam soms gevaarlijk dicht bij maar werd telkens de kans ontnomen door de verdediging of omdat Lucas ( tweede helft op doel) de bal pakte. Ongeveer 10 min voor tijd kreeg VVIJ een vrije trap op ongeveer 20 meter van ons doel. Deze trap werd in eerste instantie door Lucas tegen de lat getikt, maar de rebound werd door VVIJ benut omdat niemand mee liep. 1-1 was ook de eindstand den dat we kunnen zeggen dat het een nuttige eerste wedstrijd was waar we in de toekomst steeds beter kunnen worden. er is hard gewerkt door heel de groep. Volgende week spelen we tegen NSV\"46 JO19-1 WEER EEN MOOIE UITDAGING.