• Nog maar een paar weken en het nieuwe seizoen gaat van start! Na een paar corona-jaren hopen we uiteraard een mooi voetbalseizoen te kunnen beleven, zonder onderbrekingen. De trainingen van selectieteams zijn al begonnen; alle andere trainingen beginnen weer in de week van 22 augustus. Dit geldt óók voor de woensdagmiddagtrainingen onder leiding van Voetbalopleidingscentrum.nl (de nieuwe naam van De Complete Techniek).

    Hieronder publiceren we de indeling van de jeugdteams. Als je hier vragen of opmerkingen over hebt, stuur dan s.v.p. een mail naar teamindelingen@alphenseboys.nl. Uw bericht wordt dan doorgestuurd naar de hoofdleider van de betreffende lettergroep. Zij zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van de jeugdteams en bespreken tevens met de ouders van de spelers hoe het trainerschap en de teamleiding worden ingevuld, als dit nog niet is geregeld. Als u hier interesse voor heeft, vertelt de hoofdleider u hier graag alles over.

    Komende week ontvangen de trainers van alle teams via de mail het actuele trainingsschema en de code om hun ballenrek te openen.

    De jeugdcommissie wordt vernieuwd. Irina van Stijn – Lamur wordt in het bestuur op Jeugdzaken de opvolger van Edwin Spliet. De hoofdleiders zijn/worden: Ronald Martin (JO17-JO19), Laurette Titshof (JO13-JO16), Michael Lipsius (JO10-JO12), Ed Koelewijn (JO9-JO7) en Marloes Hoornweg (Alphense Girls). Hun gegevens staan op onze website.

    Op maandag 22 augustus a.s. wordt in het clubhuis een bijeenkomst voor alle leiders en trainers gehouden. Aanvang 20.00 uur.

    Teamindelingen 2022-2023