• Alphense Boys o21 zet ontsnappingsreeks voort

 • Alphense Boys o21 boekte zijn tweede achtereenvolgende overwinning en heeft daarmee alles in eigen hand om zich toch nog te handhaven. Vandaag werd de cruciale wedstrijd tegen Excelsior Maassluis met 3-2 gewonnen (zie foto). Ook de o18 deed hele goede zaken door uit van Almere City o18 te winnen (1-3), maar is ondanks 9 punten nog niet 100% zeker van handhaving. Voor de o16 viel vandaag het doek. Ze lieten zich door NAC met 8-1 vernederen en degraderen naar divisie 3 BVO. De o13 verloor met het kleinst mogelijke verschil van Go Ahead Eagles en moet nog een punt pakken in de laatste wedstrijd om zich te handhaven. De o14 won met maar liefst 0-10 bij en van AFC’34 (toch de nummer 3 van de ranglijst) en kan komende zaterdag met een gelijkspel tegen de enige concurrent (BFC o14) thuis kampioen worden.

   

  Alphense Boys o21 speelde vandaag de alles beslissende thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis o21. Na de winst van vorige week moest er een tweede overwinning volgen om alles in eigen hand te houden m.b.t. handhaving in divisie 3 BVO. Gelukkig speelden de mannen van vertrekkende trainer Eli Wattimury een stuk beter dan vorige week en waren gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij zonder groots te spelen. Al na 3 minuten zagen we een knappe volley van Djaniny die knap gestopt werd door ex-Alphense Boys keeper Ot v/d Last. De verdiende voorsprong kwam er in de 22e minuut toen een corner van Lars Verzaal via een carambole werd binnen gewerkt door Djaniny Lopes Mendes (1-0). Vier minuten later volgde een knallende kopbal van Tyrique op de lat.

 • In de 54e minuut strandde een schot van Wesley op de keeper (zie foto onder)  en in de 61e minuut kopte de spits van Excelsior Maassluis buiten bereik van Rens Boer op de paal.

 • In de 67e minuut kregen de boysmannen een strafschop die door Djaniny onhoudbaar in de kruising werd geschoten (2-0). Daarna redde Rens Boer zijn ploeg voor een aansluittreffer en scoorde Djaniny in de 31e minuut zijn tweede strafschop en daarmee zijn 3e goal van de middag (3-0)

 • Een domme overtreding op de rand van de 16 meter betekende een vrije trap voor de opponent en die ging er via de binnenkant van de paal in (3-1). Daarna volgden nog 12 minuten blessure tijd (!) waarin Excelsior in de 101e minuut nog de 3-2 wist te scoren. Verder kwamen ze niet waardoor er drie hele duren punten konden worden bijgeschreven. Volgende week zaterdag speelt de o21 zijn laatste wedstrijd om 15.00 uur uit tegen Cambuur o21. PS. De prachtige foto’s van de o21 zijn van fotograaf Ed Bulk.

   

  De uitslagen van o21 in divisie 3 BVO

  Alphense Boys o21 – Excelsior Maassluis o21             3-2

  Cambuur o21 – Roda JC o21                                     0-2

  VVV  Venlo o21 – Alexandria’66 o21                         13-1

  AFC o21 – Fortuna Sittard o21                                2-0

   

  De stand in de 021 competitie divisie 3 BVO

  1. Roda JC o21                       6-15
  2. VVV Venlo o21                    6-13
  3. Cambuur o21                     6-12
  4. AFC o21                            6-10
  5. Excelsior M o21                  6-7
  6. Alphense Boys o21          6-7
  7. Fortuna Sittard o21             6-4
  8. Alexandria’66 o21               6-1

   

  Alphense Boys o18 speelde vandaag de één na laatste competitiewedstrijd, uit tegen Almere City o18. Almere speelt voor promotie en kan zelfs nog kampioen worden en Alphense Boys voor lijfsbehoud in divisie 3 BVCO. In de 7e minuut stuurt Bujo Hegic Dennis van Noort weg in de zestienmeter van Almere City. Dennis speelt zich vrij maar schiet de bal net naast de linkerpaal. Dat Alphense Boys de openingstreffer gaat maken is een kwestie van tijd. In de 14e minuut is het raak. Romeo Pieters scoort met zijn linker de 1-0 op aangeven van Lucio Hollander na een voorassist van Yousef al Abd Al Hamd in de 14e minuut.

 • Alphense Boys blijft hoog druk zetten en de aanval zoeken. In de 20e minuut gaat Bujo op avontuur aan de rechterkant en wurmt zich het strafschopgebied van Almere in. Hij legt de bal perfect terug vanaf de achterlijn op de vrijstaande Jayden Daleman die de 0-2 binnenschiet.

 • Alphense Boys is een half uur de bovenliggende partij. De verdediging onder leiding van aanvoerder Lucio Hollander staat als een huis. Het middenveld met Tom, Yousef en Dennis buffelt hard en voorin is veel beweging. In de 38e minuut kopt Almere een bal net voorlangs. Het is pas de eerste kans die ze tot dan toe hebben gecreëerd . Een minuut later countert Almere na balverlies op het middenveld en verzuimt de spits het af te maken. In de 42e minuut verovert Yousef (zie foto onder)de bal op de rand van de zestien en gaat om een verdediger heen en geeft vervolgens een assist op Jayden Daleman, die de trekker overhaalt en de 0-3 op het scorebord zet en zijn tweede goal van de middag maakt.

 • De openingsfase van de tweede helft worden de mogelijkheden niet benut door Alphense Boys. Te vaak wil men het te mooi doen. Timo ‘t Zand staat als een beest te verdedigen en voorkomt een tegentreffer in de 55e minuut door een schot nog net te blokken. Jayden wordt gelanceerd door Tom en is op weg naar een hattrick in de 58e minuut, maar zijn schot met buitenkant rechts is voor de keeper van Almere. Romeo onderschept de uitworp, kapt een verdediger uit, maar zijn schot wordt ook door de keeper van Almere tegengehouden. In de 72e minuut kan een speler van Almere opstomen vanaf eigen helft en steekt de spits weg. Een houdbaar afstandsschot wordt door keeper Björn IJzendoorn niet goed ingeschat en de bal gaat via Björn alsnog het doel in (3-1). Almere zet het laatste kwartier een slotoffensief in en het is ‘’vrouwen en kinderen eerst’’ bij Alphense Boys. Er zit geen lijn meer in het spel en de passing is onzuiver. Iedereen blijft met zijn kop erbij en de voorsprong wordt met man en macht verdedigd. Alphense Boys sleept terecht de overwinning over de eindstreep en zet een grote stap richting handhaving. Maar kijk naar de stand! Helemaal veilig zijn ze nog steeds niet! Volgende week zaterdag speelt de o18 zijn laatste competitiewedstrijd om 12.45 uur thuis tegen Fc Den Bosch o18

   

  De uitslagen van o18 in divisie 3 BVO

  Almere City o18 - Alphense Boys o18    1-3

  Kon HFC o18 – Fc Den Bosch o18         0-6

  FC Volendam o18 – VVV Venlo o18       2-4

  FC Emmen o18 – NEC o18                   1-0

   

  De stand in de 018 competitie divisie 3 BVO

  1. Fc Emmen o18                    6-16
  2. Fc Den Bosch o18               6-10
  3. Almere City o18                  6-10
  4. Fc Volendam o18                6-10
  5. NEC o18                            6-9
  6. Alphense Boys o18          6-9
  7. VVV Venlo o18                   6-6
  8. Kon HFC o18                      6-0

   

   

  Alphense Boys o17 is klaar en heeft vorige week de competitie al beëindigd

   

  Alphense Boys o16 speelde vandaag een echte degradatiekraker. Een echte zespunten wedstrijd. Bij de ploeg van trainer Youri van Arnhem ontbraken er op het laatste moment een paar spelers. In de warming up raakte ook nog een speler geblesseerd en moest dus noodgedwongen op de bank blijven. De ‘’wet van Murphy’’ trad in werking want ook zijn vervanger kreeg al na één minuut last van zijn lies! Al na vijf minuten stonden de boysmannen met 2-0 achter!  Het plan van de trainer kon de prullenbak in en het was gewoon hopen dat de uitslag niet hoog uit zal vallen. Bij rust stond het maar liefst 5-0 door persoonlijke fouten achterin de verdediging. Na rust, met wat spelerswisselingen, kwam  Alphense Boys maar mondjesmaat tot kansen en de uitslag liep uiteindelijk op tot 8-1.  De enige Boys goal werd gescoord door Rawan Amin (uit de o15)

 • Een collectief slechte prestatie waarbij scherpte en wilskracht vandaag ontbrak. Door dit resultaat is de o16 vandaag gedegradeerd naar divisie 3 BVO. Volgende week zaterdag is de o16 vrij. Op zaterdag 21 mei spelen ze hun laatste competitiewedstrijd om 10.45 uur tegen VVV Venlo o16

   

  De uitslagen van o16 in divisie 2 BVO

  NAC Breda o16 - Alphense Boys o16               8-1

  FC Den Bosch o16 – Cambuur o16                 4-1

  ADO Den Haag o16 – De Graafschap o16        0-3

  VVV Venlo o16 – Go Ahead Eagles o16           1-5

   

  De stand in de o16 competitie divisie 2 BVO

  1. Fc Den Bosch o16              6-15
  2. De Graafschap o16            6-13
  3. ADO Den Haag o16           6-10
  4. Cambuur o16                   6-9
  5. Go Ahead Eagles o16        6-8
  6. NAC Breda o16                 6-7
  7. VVV Venlo o16                  6-4
  8. Alphense Boys o16         6-1

   

  Alphense Boys o15 speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen Dios o16. Het werd een wat gezapige wedstrijd met een lage intensiteit. Met rust stond het 2-0 en was het spel matig. Uiteindelijk werd het spel beter in de 2e helft en  maakte de o15 goede doelpunten. De wedstrijd eindigde in 7-0. De doelpunten werden gemaakt door: Sami (2x), Rivaldo, Alec, Ernesto, Raman en Lebron. Volgende week zaterdag speelt de o15 om 12.30 uur uit tegen De Graafschap o15

 • De uitslagen van o15 in divisie 2 BVO

  Heerenveen o15  - FC Twente o15         2-1

   

  De stand in de 015 competitie divisie 2 BVO

  1. Go Ahead Eagles o15                      5-11
  2. NAC Breda o15                               5-10
  3. Heerenveen o15                             5-10
  4. FC Twente o15                               5-7
  5. Alphense Boys o15                      5-7
  6. De Graafschap o15                        5-4
  7. Helmond Sport o15                        5-4
  8. Spartaan’20 o15                            5-2

   

  Alphense Boys o14 moet nog twee finales winnen in de voorjaarscompetitie om kampioen te worden en vandaag staat nummer drie van de ranglijst, AFC’’34 o14 op de planning. De wedstrijd begint zoals verwacht. AFC’’34 begint heel agressief en met een hoge intensiteit. Hier had AB aanvankelijk wel wat moeite mee om daar onderuit te voetballen. AFC 34 kreeg wat kleine kansjes maar deze gingen er niet in. Na 15 minuten was de energie bij AFC’’34 al minder en dat gaf AB de ruimte om te gaan voetballen en dit is waar de mannen om bekend staan en dat werd ook beloond. Uit de corner van Dylan kon Imran de openingsgoal maken en kort daarop was het Stan Pieterse die de 0-2 kon maken. AB ging door en wilde meer en dat was te zien snel werd het 0-3, 0-4 en 0-5 door De’Zhaen weer Imran en Dylan en kon AB o14 rustig de rust in gaan.

 • De tweede helft gaf hetzelfde wedstrijd beeld als voor rust.  AB stond als een huis achterin, wat ook te danken was aan de felheid voorin en op het middenveld waardoor de tegenstander geen moment kon voetballen. En ook in de tweede helft bleef het scorebord niet op dezelfde stand staan er werd nog gescoord door Geronimo, Rashaan, Dylan, Sinan en De’Zhaen. De eindstand was dus maar liefst 0-10 een hele hoge score wat de titelstrijd tot op de laatste dag beslissend laat worden.

 • Volgende week zaterdag speelt de o14 zijn laatste en beslissende competitiewedstrijd thuis om 10.45 uur tegen concurrent BFC o14. Door de nederlaag van BFC vandaag, is een gelijkspel volgende week voldoende voor het tweede achtereenvolgende kampioenschap

   

  De uitslagen van o14 in divisie 1 AV

  AFC’34 o14 - Alphense Boys o14           0-10

  DCG o14 – Hollandia o14                         2-2

  AFC o14 – Quick Boys o14                      4-0

  Zeeburgia o14 – BFC o14                         2-1

   

  De stand in de 014 competitie divisie 1 AV

  1. Alphense Boys o14          6-15
  2. BFC o14                            6-12
  3. AFC’34 o14                        6-10
  4. Hollandia o14                     6-10
  5. AFC o14                            6-8
  6. DCG o14                           6-6
  7. Zeeburgia o14                   6-7
  8. Quick Boys o14                  6-0

   

  Alphense Boys o13 speelde vandaag de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In Twello leed de ploeg van trainer Robin Stolwijk een kleine nederlaag (2-1). In de eerste helft was de thuisploeg heer en meester en had Alphense Boys weinig in te brengen. Al in de openingsfase was er de achterstand. Een afgeslagen corner die in twee instanties werd binnengeschoten (1-0). Tegen de verhouding in kwam Alphense Boys kort voor rust op gelijke hoogte. De voorzet van Lars Flipse kwam bij Dinand van Schaik die de bal in één keer volleerde in de verre bovenhoek (1-1).

 • Na rust herpakte Alphense Boys zich goed en kreeg het zelfs de controle over de wedstrijd zonder zelf voor doelgevaar te zorgen. Echter één moment van onoplettendheid binnen het verdedigen zorgde voor een nieuwe achterstand (2-1). Door een sterk slotoffensief kwamen er nog mogelijkheden op een nieuwe gelijkmaker, maar helaas bleef de bevrijdende treffer uit. Volgende week zaterdag is de o13 vrij. Op zaterdag 21 mei spelen ze hun laatste competitiewedstrijd om 12.45 uur thuis tegen VVV Venlo o13. Dan moeten ze minimaal één punt pakken om zich veilig te spelen.

   

  De uitslagen van o13 in divisie 4 BVO

  Go Ahead Eagles o13 - Alphense Boys o13     2-1

  PSV 13-2 – FC Den Bosch o13                     10-0

  Spartaan’20 o13 – Willem II o13                   3-2

  VVV Venlo o13 – Quick o13                          2-3

   

  De stand in de 013 competitie divisie 4 BVO

  1. Quick o13                             5-12
  2. Go Ahead Eagles o13             6-12
  3. VVV o13                               6-12
  4. PSV 13-2                              5-7
  5. Spartaan’20 o13                   5-7
  6. Alphense Boys o13             6-7
  7. Willem II o13                        6-4
  8. Fc Den Bosch o13                 5-3

   

  Alphense Boys 13-2 was vandaag vrij. Op zaterdag 14 mei spelen ze om 10.00 uur uit tegen ASC 13-1

   

  Alphense Boys E-Top was vandaag vrij. Op zaterdag 21 mei spelen ze om 09.00 uur thuis tegen Jodan Boys 13-1