• Zaterdag 1 verliest van de koploper Woerden

    Alphense Boys zaterdag 1 moest afgelopen zaterdag op bezoek bij de Koploper van de 4de klasse B Woerden. Zoals elke week was het weer zoeken naar spelers ivm blessure, werk of ziekte. Op zaterdagochtend weer een zieke dus nog maar 11 man over (terwijl de JO21 afgelast was kon niemand voetballen jammer genoeg). Met een speler van Zondag 4 (45 jaar) en jawel een speler van de JO16-2 (16 jaar) gingen we naar Woerden toe in de rust zouden nog 3 spelers van de JO19-2 overkomen. De wedstrijd begon om 14:30. Je zag gelijk dat Alphense Boys te kort kwam tegen de koploper maar de Boys hielden stand soms met geluk maar na een half uur stond het nog steeds 0-0. De jongens bleven vechten om die 0-0 tot de rust te krijgen maar helaas in de 44 ste min werd het toch 1-0. En zo gingen we de rust in, de spelers van de JO19-2 waren ook gelukkig aangekomen en twee van de jongens moesten direct de tweede helft beginnen. Natuurlijk was de krachtsverhouding te groot en de 2-0 kon niet uitblijven in de 54 ste min gebeurde dat ook maar zat ook een klein beetje hinderen van de doelman bij. De jongens waren moe gestreden waardoor het in de 72 ste min 3-0 werd en vlak voor het einde 4-0. Complementen naar het elftal wat er stond dat echt strijd heeft geleverd. Dank aan Nico (Zon 4) Guus (JO16-2) en Owen, Ruud, Daan en Marcel van de (JO19-2)

    Conclusie

    Keihard gewerkt tegen een betere tegenstander
    Volgende week Linschoten thuis hoop dat we met genoeg spelers punten kunnen pakken