• 320 jaar Boys-historie

    Bij elkaar opgeteld: 320 jaar Alphense Boys! Zie hier de optelsom van alle jaren van onze jubilarissen, die zaterdag door het bestuur in het zonnetje werden gezet. Elk jaar worden de leden met een lidmaatschap van 25, 40, 50, 60 jaar of meer (…) tijdens de nieuwjaarsreceptie in een volle kantine gehuldigd. Vanwege corona moest het - ook dit jaar weer - in een wat gewijzigde setting gebeuren. Er waren oliebollen en veel mooie, historische verhalen.

    Michel la Faille, Martijn Grimbergen en Sander de Grauw kregen de bronzen verenigingsspeld overhandigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Zilver (40 jaar) was er voor Henny van Raay en Kees Jansma. Willem Versteeg en Robert van den Nieuwendijk werden door voorzitter Dennis Captein getrakteerd op de gouden speld voor hun 50-jarig lidmaatschap.

    Alle jubilarissen vertelden in het kort over hun meest gedenkwaardige momenten van hun lidmaatschap bij Alphense Boys: het Sportweekend, kampioenswedstrijden, deelname aan internationale toernooien en NKS-kampen… De jubilarissen maakten de slogan van Alphense Boys ‘de club met een verhaal’ helemaal waar!

    Helaas ontbrak Henk de Water bij deze gebeurtenis. Bij hem is een herinnering thuisbezorgd aan zijn 65-jarig lidmaatschap. Aan Henk en alle anderen: van harte gefeliciteerd! En tot slot dank aan Dennis Lammers voor de catering. Tot de huldiging volgend jaar, dan hopelijk weer in een volle kantine.