• Woensdagnieuwtjes

  De camera’s van Voetbal TV (zijn failliet verklaard) zijn gisteren van de tribune gehaald. Er werden vervolgens nieuwe camera’s opgehangen, want Alphense Boys heeft een contract getekend met Usportfor. Zij gaan een goed werkend video analyse systeem/camera ophangen op de tribune met de daarbij behorende software.

 • In de commissiekamer boven in de tribune zal Kees de Rijk binnenkort een enorme TV (1.44 m breed) ophangen die is geschonken door Barry Verdel van ‘’Verdel ICT & Media’’. Barry is de vader van Bryan Verdel die komend seizoen in de o15 gaat spelen. Met deze prachtige TV kunnen de trainers voortaan eenvoudig en op groot scherm de video analyses bespreken met hun spelers

 • Saïd Hamulic (20, speelde twee jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys) speelt sinds februari 2021 met een amateurcontract in Litouwen bij Dainava Alytus (A-lique). Inmiddels heeft de linkerspits daar al 22 wedstrijden gespeeld en is topscorer van het team met 9 goals.

 • De Olympische dagen bij Alphense Boys die in de eerste week van augustus georganiseerd zouden worden, gaan niet door vanwege een gebrek aan belangstelling.

  Eli Wattimury (trainer/coach o21) is opnieuw vader geworden. Nu van een dochtertje die de naam Sadé heeft gekregen. Op de 2e foto een trotse zoontje Ginjiro, die inmiddels al bij de guppies van Alphense Boys speelt

 • Sem Bestebreurtje (gaat in de nieuwe E-Top spelen) is ‘’most talented player’’ geworden op het Valencia voetbalkamp (in Nederland) o.l.v. een trainer van Valencia. Hij heeft nu de eer om Valencia te mogen bezoeken

 • Zo kort voor het nieuwe seizoen heeft de seniorenafdeling een nieuw seniorenteam ingeschreven bij de KNVB. Het is zondag 6 geworden.

  Afgelopen maandag is de o21 selectie van trainer Eli Wattimury begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De competitie van de o21 begint immers al op zaterdag 28 augustus met een thuiswedstrijd tegen Roda JC o21. Bij de eerste training waren er al een verheugend aantal van 17 spelers aanwezig.

 • Komende zaterdag start de o18 selectie van trainer Joost den Hollander met de officiele voorbereiding. Maandag 2 augustus volgt dan ook de zondag 1 selectie van trainer Remco Tuinenburg en de o16 selectie van trainer Youri van Arnhem.

  Vorige week werd door medewerkers van de gemeente de boom gekapt die tegen het terras aanstond. De boom was niet gezond meer en ontnam het uitzicht vanuit de commissiekamer

 • Roda JC-aanvaller Thijmen Goppel (speelde 7 jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys) heeft inmiddels een contract getekend bij het Duitse SV Wehen Wiesbaden en is gepresenteerd (zie foto onder). Goppel speelde in Nederland eerder voor Alphense Boys, NEC, ADO Den Haag en MVV. De rappe aanvaller was namens Roda goed voor zes goals en dertien assists in 37 officiële wedstrijden.