• Alphense Boys in rouw om overlijden Bright Ampong

  Met grote ontsteltenis hebben wij vanmorgen kennis genomen van het overlijden van onze eerste-elftalspeler Bright Ampong. Hij is slechts 31 jaar geworden. Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn vriendin, de familie en vrienden van Bright, binnen en buiten het voetbal.

  Bright kwam twee seizoenen geleden naar de Boys, waar we hem snel leerden kennen als een zeer gedreven en aimabele voetballer. “Vol energie, een echte leider. En: een mooi persoon”, zo omschreef trainer Remco Tuinenburg hem in het begin van de competitie. Nadat hij aanvankelijk had aangegeven Alphense Boys te verlaten, werd juist afgelopen week overeenstemming met Bright bereikt over verlenging van zijn contract.

  En dan volgt dit verschrikkelijke bericht. We kunnen het niet bevatten.

  Namens het bestuur,
  Gerard Haverkamp
  secretaris