• Woensdagnieuwtjes

 • De afgelopen week ontvingen weer drie Alphense Boys jeugdspelers het bericht dat ze zijn ‘’aangenomen’’ door een profclub om daar volgend seizoen te gaan spelen. Allen zeiden natuurlijk direct ‘’ja’’. Hiermee hebben wij het aantal van 15, naar BVO vertrekkende jeugdspelers, bereikt. Inmiddels is dat aantal de laatste dagen alweer opgelopen tot 18, maar die spelers presenteren wij pas in de woensdagnieuwtjes van volgende week. Hieronder de drie spelers die al eerder de voor hun verheugende mededeling kregen dat ze naar een prof-opleiding mogen.

  Seth Hoekstra (12 jaar) is aan zijn tweede seizoen bij Alphense Boys bezig (komt van Rijnsburgse Boys) en speelt nu in Alphense Boys o13 o.l.v. trainer Robin Stolwijk. Vorig seizoen liep Seth (zie foto boven) al langdurig stage bij Sparta Rotterdam die toen nog niet voor Seth kozen, maar nu wél. Seth staat bekend om de enorme energie de hij steekt in iedere actie. Zijn drive en passie zullen hem helpen om zijn droom (profvoetballer worden) te verwezenlijken.

 • Soufiane Ben Addi (14 jaar) speelt nu o.l.v. trainer Mitchell Meijer in Alphense Boys 15-1 en kwam nog maar driekwart jaar geleden van BVO Feyenoord naar Alphense Boys en maakt nu dus gelijk weer een ‘’doorstart’’ naar Sparta Rotterdam waar hij in de o16 gaat spelen en dus zijn huidige teamgenoten weer tegenkomt, want zowel Sparta als Alphense Boys spelen met hun o16 team in divisie 1 BVO

 • Tim v/d Loo (18 jaar) is aan zijn tweede seizoen bij Alphense Boys bezig en speelt nu in Alphense Boys o18 o.l.v. trainer Julian Jenner en kiest voor Telstar waar hij in de o21 gaat spelen. Ondanks dat hij twee niveau’s lager gaat spelen dan Alphense Boys o21 (divisie 2 BVO), heeft Tim een goed gevoel bij Telstar (divisie 4 BVO) waar hij hoopt door te kunnen breken als profvoetballer. Uiteraard wensen wij hem alle succes en blijven hem op afstand volgen. Allemaal gefeliciteerd

 • Op zondag 11 april om 15:00 was het zover, het eerste evenement van De Avondploeg stond op het programma! Dit gebeurde in de vorm van een online Pubquiz waarin 21 teams de strijd met elkaar aangingen om de felbegeerde eerste plaats. Tijdens de quiz waren de deelnemers via Zoom met de presentatoren vanuit de Boys-kantine verbonden en konden ze de vragen beantwoorden via het virtuele platform Kahoot. De meeste inschrijvingen waren bekenden van de club, maar zelfs een team uit Medemblik in Noord-Holland was van de partij. Het thema was uiteraard voetbal (inclusief een Alphense Boys ronde) en de deelnemers moesten zoveel mogelijk vragen zo snel mogelijk goed beantwoorden om de meeste punten te scoren. Om de teams toch een beetje het verenigingsgevoel te laten beleven, hadden de leden van De Avondploeg van tevoren goodiebags met een drankje en lekkernijen rondgebracht. De winnaars bleven tot de laatste vraag onbepaald en spannend, maar uiteindelijk hebben Beau Haverkamp, Jim Gazan en Joost Haverkamp de bokaal overhandigd gekregen. Verder was er een troostprijs én een prijs voor de leukste teamnaam, maar het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen een leuke middag heeft gehad. De Avondploeg is te vinden op deze website met hun eigen pagina en ook op Instagram en Facebook, dus houd ze in de gaten voor meer activiteiten! 

 • ‘’April doe wat ie wil’’ is een bekende weer-spreuk. En dat bleek afgelopen maandag maar weer. De velden waren zelfs even wit, maar dat was gelukkig snel weer weg.

 • Afgelopen zaterdag heeft de onder 10 selectie (=Jo11-1) een boks training gedaan bij Boksschool Teus de Kruyf. De jonge mannen kregen een pittige training voorgeschoteld onder leiding van bokscoach Teus de Kruyf.

 • Vorige week donderdag werden de grasvelden al weer gemaaid door de gemeente. Dat was nodig ook. Maar nu zien ze er alweer heel anders (en beter) uit

 • Vind jij ook dat jouw kind een geweldige meivakantie verdient na deze ellendige tijd? Wij vinden van wel en daarom organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek deze meivakantie de leukste EK-voetbaldagen bij Alphense Boys op maandag 10 mei, dinsdag 11 mei en woensdag 12 mei van 09.30 tot 15.30 uur voor jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud en laten we hen trainen als een Europees Kampioen in eigen land. Onder andere de omschakeling van Portugal, de opbouw van Spanje en het verdedigen van de Italianen staan deze meivakantie centraal. De kinderen verdienen hun eigen diploma en ontvangen een door de club geserveerde lunch.

  In samenwerking met Alphense Boys organiseert De Complete Techniek de EK-voetbaldagen bij Alphense Boys. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de club, waarmee we de club kunnen steunen om door deze zware periode te komen!
  Uiteraard vinden de EK-voetbaldagen in de meivakantie plaats met inachtneming van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Zoals het er nu uitziet, zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom op het sportcomplex tijdens de dagen. Indien het tegen die tijd (hopelijk) wel weer mogelijk is om als ouder/verzorger een gedeelte van de dag bij te wonen, informeert De Complete Techniek de ouders hierover. Tijdens de dagen wordt gewerkt met een kiss & ride systeem in de ochtend en middag, waarbij kinderen afgezet en opgehaald kunnen worden op het parkeerterrein van de club.

  Prijs
  De kosten van de driedaagse bedragen €129,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinkbreaks en gezonde snacks. Aanmelden is mogelijk via www.decompletetechniek.nl

  Indien de EK-voetbaldagen in de meivakantie geen doorgang kunnen vinden, vanwege het Coronavirus ontvangt u uw betaling terug!