• Woensdagnieuwtjes

  Luca van Ofwegen (14 jaar) is de 12e jeugdspeler van Alphense Boys die volgend seizoen bij een profclub gaat spelen. Na een aantal stage trainingen is hij door ADO Den Haag aangenomen om daar in de o16 te komen spelen. Luca heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, want hij speelde bij Alphense Boys aanvankelijk in ‘’niet-selectieteams’’ in de o11, o12 en o13. Pas in de o14 kwam hij in het hoogste selectieteam van zijn leeftijd en dit is dus pas zijn tweede seizoen in een jeugdselectieteam van Alphense Boys. Dat was dan wel de 15-1 o.l.v. trainer Mitchell Meijer die in en tegen de top van Nederland speelt en dan val je natuurlijk wel op bij de BVO scouts! Wij feliciteren Luca met deze prachtige stap, alhoewel wij komend seizoen nog niet tegen hem zullen spelen, want opmerkelijk genoeg speelt Alphense Boys o16 een klasse hoger (divisie 1 BVO) dan ADO Den Haag o16 (divisie 2 BVO)

 • Nu de stage uitnodigingen van de BVO’s zijn gestopt (wij hebben hen (net als 12 andere Top-amateurjeugdopleidingen) verzocht na 1 april geen nieuwe stage uitnodigingen meer te sturen, zodat wij nu zelf aan de samenstelling van onze hoogste jeugdselecties kunnen gaan beginnen) kunnen wij de balans opmaken. Wij hebben dit seizoen het record aantal van 79 stage uitnodigingen ontvangen van 18 verschillende profclubs voor 48 jeugdspelers (sommige spelers kregen meerdere uitnodigingen). De teller staat nu op 12 spelers die onze jeugdopleiding zullen verruilen voor een prof-opleiding. Dat aantal wordt nog hoger omdat deze maand de nog lopende stages mogen worden afgemaakt. De laatste jaren gingen er steeds méér dan 15 jeugdspelers naar een BVO. Gezien de geruchten wordt dat aantal ook nu weer gehaald. Wij houden u op de hoogte via deze woensdagnieuwtjes

  De nieuwe zondag 1 selectie begint zich te vormen. Op dit moment heeft trainer Remco Tuinenburg een ‘’ja’’ gekregen van onderstaande 16 spelers. Negen spelers van de huidige selectie blijven, met enkele anderen wordt nog gesproken. Opvallend (en heel goed) is dat vijf spelers van de huidige onder 21 van Eli Wattimury, vervroegd de stap naar de senioren maken, want allen hadden nòg een seizoen in de o21 mogen spelen. Ceyhun Sabaoglu (zie foto) keert terug naar Alphense Boys waar hij eerder al in onze jeugdopleiding speelde. De selectie is nog niet volledig. De wens is dat er nog drie spelers en een keeper bijkomen. Van deze 16 spelers hebben er 13 een of meerdere jaren in de jeugdopleiding van Alphense Boys gespeeld.

  1. Tim v/d Linden (K)
  2. Noah Barendse
  3. Mike Mulder
  4. Niklas Blesgraaf
  5. Milan Stiphout
  6. Mike Bavelaar
  7. Tarik Zaanani
  8. Finn Brandt
  9. Ilias Latif
  10. Frank v/d Hoorn (AB o21)
  11. Taner Bayram (AB o21)
  12. Khalid Kada (AB o21)
  13. Georni Elvilia (AB o21)
  14. Ethienne Ortela (AB o21)
  15. Ceyhun Sabaoglu (FC Breukelen, ex AB)
  16. Andre Daling (Ter Werve)
 • Afgelopen zaterdag hadden de E-Top en de 11-1 een leuke onderlinge wedstrijd. Na afloop konden de spelers van beide teams over het hele Alphense Boys complex paas eieren zoeken! Een prachtige actie van de begeleiders van beide teams

 • Twee weken geleden heeft Stan Pieterse (13-1) zijn schoenen in de dug-out naast het hoofdveld laten staan. Ze moesten verplaatsen naar de tribune en zijn schoenen is hij vergeten. Diezelfde middag kwamen we erachter en hebben we trainer Robin gevraagd of ze waren gevonden, we zijn zelf ook nog gaan kijken maar ze stonden er niet meer. Robin heeft ook trainers van andere teams gevraagd zoals de jo12 en de jo16 maar tot nu toe zijn de schoenen niet terecht. Wie heeft die schoenen in bewaring genomen? Er komen nu geen bezoekers of ouders op het park dus het moet een van de eigen leden zijn, of misschien liggen ze bij een ander team in de kast? Het gaat om onderstaande schoenen. Gevonden? Stuur dan even een email naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl

 • Vind jij ook dat jouw kind een geweldige meivakantie verdient na deze ellendige tijd? Wij vinden van wel en daarom organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek deze meivakantie de leukste EK-voetbaldagen bij Alphense Boys op maandag 10 mei, dinsdag 11 mei en woensdag 12 mei voor jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud en laten we hen trainen als een Europees Kampioen in eigen land. Onder andere de omschakeling van Portugal, de opbouw van Spanje en het verdedigen van de Italianen staan deze meivakantie centraal. De kinderen verdienen hun eigen diploma en ontvangen een door de club geserveerde lunch.

  In samenwerking met Alphense Boys organiseert De Complete Techniek de EK-voetbaldagen bij Alphense Boys. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de club, waarmee we de club kunnen steunen om door deze zware periode te komen!
  Uiteraard vinden de EK-voetbaldagen in de meivakantie plaats met inachtneming van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Zoals het er nu uitziet, zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom op het sportcomplex tijdens de dagen. Indien het tegen die tijd (hopelijk) wel weer mogelijk is om als ouder/verzorger een gedeelte van de dag bij te wonen, informeert De Complete Techniek de ouders hierover. Tijdens de dagen wordt gewerkt met een kiss & ride systeem in de ochtend en middag, waarbij kinderen afgezet en opgehaald kunnen worden op het parkeerterrein van de club.

  De kosten van de driedaagse bedragen €129,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinkbreaks en gezonde snacks. Aanmelden is mogelijk via www.decompletetechniek.nl  Indien de EK-voetbaldagen in de meivakantie geen doorgang kunnen vinden, vanwege het Coronavirus ontvangt u uw betaling terug!

 • De avondploeg organiseert op zondag 11 april a.s. om 15.00 uur een online PubQuiz. Vind je het leuk om je (voetbal)kennis te testen en heb je om mee te doen? Geef je dan op. Stuur een mail avondploeg@alphenseboys.nl met de volgende gegevens:

  1. Teamnaam + de namen van de max. 3 spelers

  2. Adres

  3. E-mailadres

  4. 06-nummer

  Wij gaan er alles aan doen om er een topmiddag van te maken!