• Vorige week woensdag heeft Robbert Renirie (21 jaar en trainer/coach van Alphense Boys 13-2) examen gedaan voor de KNVB trainerscursus UEFA B en glansrijk geslaagd!. Hij liep voor deze cursus stage bij Alphense Boys o16 (o.l.v. trainer Youri van Arnhem, foto links). Met die ploeg liet hij onder toeziend oog van KNVB docent Jan Zoutman (op de foto rechts) zien dat hij het diploma waard was. Gefeliciteerd!

  Op maandag 5 april  is het 2e Paasdag en zijn er geen trainingen bij Alphense Boys

  Marco Stolk wordt komend seizoen de trainer coach van Alphense Boys 9-1. Op dit moment is Marco nog in functie bij Jodan Boys 10-1 én is assistent bij Alphense Boys o14, maar volgend seizoen gaat hij zich bezighouden met de ontwikkeling van een van onze jongste jeugdselectieteams. Dat team gaat komend seizoen zelfs 3x per week trainen. Welkom en veel plezier met de mannetjes

 • Pjotr van de Marel (was 6 jaar onze trainer/coach van Alphense Boys o13) gaat stoppen als coördinator onderbouw in de jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam. Pjotr heeft die functie ruim 5 jaar gehad en trekt zich wellicht helemaal terg uit de voetballerij en gaat iets anders doen.

 • Afgelopen maandag gaf trainer Jeffrey van Dijk (van Alphense Boys o17) een gasttraining aan Alphense Boys 15-2 van de trainers Hatim Noura en Michel Vermeulen. DE gezichten op de foto spreken boekdelen!

 • Vorige week vrijdag maakte Gyan de Regt (was vorig jaar nog Alphense Boys 17-1, nu Vitesse) al zijn debuut in het 1e elftal van Vitesse in een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk, waar hij Yasin Oukili (ook ex-Alphense Boys) tegen kwam.

 • Vorige week donderdag werd ons deze foto gestuurd waarbij een groot aluminium oefendoel van veld 2 was gebroken. Gisteren (dinsdag) is de ‘’aluminiumlasser’’ geweest en heeft het doel weer in elkaar gezet. Voorzichtig svp met het verplaatsen van dit kostbare doelen

 • De KNVB stuurde ons vorige week deze email:

  Op de persconferentie van gisteravond is bekend geworden dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden en nu geldig blijven tot minimaal 20 april. Daardoor moeten wij dus de conclusie trekken dat de uiterste deadline waarop wij de competitie zouden moeten kunnen herstarten, te weten 10 april, niet meer haalbaar is. Om die reden hebben wij helaas moeten besluiten om de lopende O21 en O18 competities van het seizoen 2020/’21 per direct te beëindigen en niet meer te hervatten. Het betekent dus ook dat er dit seizoen geen promotie en degradatie wordt doorgevoerd. Dit is uiteraard het scenario waarvan wij hoopten dat dit geen werkelijkheid zou worden, maar we zien helaas geen andere mogelijkheid. De voorbereidingen vanuit het amateurvoetbal voor de KNVB Regio Cup lopen, zodat wanneer de coronamaatregelen het toelaten een aangepast programma kan worden aangeboden. Deelname hieraan is optioneel en als jullie deze teams niet uitschrijven via Sportlink, gaan wij ervan uit dat jullie hieraan deel willen nemen. Invulling hiervan volgt wanneer we weer zicht hebben op het spelen van wedstrijden. Nogmaals, we hadden gehoopt dat het niet zo ver zou komen maar het is helaas niet anders.