• Alphense Boys Avondploeg



  • Corona; we missen jullie!!!!!

    Maar het feit dat we elkaar weinig zien betekent niet dat we stil zitten. Het tegendeel. De afgelopen maanden zijn we heel druk geweest met een nieuw initiatief. Speciaal voor onze seniorenteams/leden heeft een enthousiaste groep de koppen bij elkaar gestoken.

    Annet Verpoort, Sara Haverkamp, Quincy van der Jagt, Remco Tuinenburg, Nick Eikenaar, Michel la Faille, Joost Kaper, Sander de Grauw, Sjouke Klok, Manfred van de Berg, Ruud van Donk, Jim Gazan, Mark de Feijter en Michèl Persoon hebben de Avondploeg opgericht.

  • Ondanks dat er helaas nog steeds geen zicht is op wanneer we elkaar weer mogen zien, zijn we toch gestart met het vullen van een evenementenkalender.

    Het draaiboek voor het “Goodbye Corona, welcome back” ligt klaar. Zodra het sein veilig wordt gegeven vanuit de regering zal er met 3 weken een mooie feestavond worden georganiseerd. Wordt vervolgd….

    We gaan op 9 april a.s. knallen met dé pubquiz. Niet in de kantine maar dit keer online. Wellicht een beetje wennen maar na een jaartje lockdown is “online” niet meer weg te denken. Dus wij gaan met onze tijd mee.

    Maar verder, beste senioren, zet de volgende data maar alvast in de agenda:

     

  • Verder gaan we nog meer sfeer brengen in de kantine; denk aan een daghap op de zaterdag/zondag, een biertje van de maand, voetbalwedstrijden op tv met een biertje afgestemd op de tegenstanders.

    Hou de woensdagnieuwtjes, Facebook, Instagram en de website in de gaten. We gaan er een mooi jaar van maken.

    We zien jullie snel!

    De avondploeg

    Ook enthousiast? We kunnen hulp gebruiken. Of wellicht goede ideeën? Meld je aan bij Michèl Persoon (06-13144427) of stuur een mail naar avondploeg@alphenseboys.nl