• Voorjaarscursus De Complete Techniek bij Alphense Boys  • In 2021 kan jouw kind trainen als een topspeler in de voorjaarscursus bij Alphense Boys. Waar in de Eredivisie de basisvaardigheden verbeteren centraal staan, leert De Complete Techniek zijn cursisten in de Europa League beter positie te kiezen. In de Champions League worden vanaf maart de kwaliteiten van Sergio Ramos, Kevin de Bruyne en Robert Lewandowski trainbaar gemaakt.

    Tijdens de techniekcursussen bij Alphense Boys zijn de maatregelen, die door het RIVM zijn opgelegd, in acht genomen. Ook voldoen de techniekcursussen van De Complete Techniek aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

     

  • Eredivisie (6 tot 9-jarigen)
    In de Eredivisie staat bij De Complete Techniek de individuele ontwikkeling van de speler centraal. Zij perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht wordt besteed aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

    Europa League (10 en 11-jarigen)
    In de Europa League wordt in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen getraind. De Complete Techniek helpt spelers beter positie te kiezen en leert ze hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

  • Champions League (12-jaar en ouder)
    In de Champions League daarentegen maakt De Complete Techniek de kwaliteiten van drie topspelers trainbaar. In het voorjaar van 2021 staan het dueleren als Sergio Ramos - ''Niet blaffen, maar bijten'', de inspeelpass en het positiespel van Kevin de Bruyne en het afwerken binnen het zestienmetergebied van Robert Lewandowski centraal. Door gebruik te maken van een tactiekbord en videoanalyse worden in complexe trainingsvormen specifieke wedstrijdsituaties nagebootst.

    Wedstrijdtraining (12-jarigen)
    Kinderen uit de Champions League of van 12-jarige leeftijd kunnen bij De Complete Techniek het tweede uur deelnemen aan de wedstrijdtraining. De complexe trainingsvormen uit de Champions League worden nu in wedstrijdverband toegepast. Met een tactiekbord en videoanalyse beïnvloedt de trainer de kinderen.