• Onze jubilarissen  • Vanmorgen hebben wij met enkele bestuursleden een rondje gemaakt langs leden die afgelopen jaar 25, 40, 50 of 60 jaar lid zijn van de Boys. Anderhalve week geleden hebben zij een brief gekregen, waarin werd gezegd dat we contact met hen zouden opnemen, om een afspraak te maken, om de bijbehoreden versierselen te overhandigen. Normaal doen we dat altijd op de Nieuwjaarsreceptie, maar door corona kon deze dit jaar niet worden gehouden.

    Enkele jubilarissen werden inderdaad gebeld, maar op het moment dat de bestuursleden al voor hun deur stonden. Dat leverde natuurlijk aangenaam verraste gezichten op.

    Jordan de Rijk en Mathieu Schols kregen de bronzen speld overhandigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Bij Mathieu werd aanvankelijk vergeefs aangebeld en de bestuursleden spraken het vermoeden uit dat hij nog op bed lag… Niets bleek minder waar, want even later kwamen ze een joggende Mathieu op hun route tegen. Ter plakken kreeg ook hij toen zij speld. Ook bij Hans Eijsackers (60 jaar lid) stond het bestuur vergeefs aan de deur. Ze kregen hem wel aan de telefoon (hij was onderweg naar Amsterdam) en toen werd de afspraak gemaakt om de speld maandagavond nog langs te brengen. Zo zal geschieden. Henny de Lange en Wilfred de Rooij (beiden 50 jaar lid, gouden speld), Johnny Rijsdam (40 jaar, zilver) waren gelukkig wel thuis, net als Jan Verwoerd. Hij was in 2020 ook 60 jaar lid van de Boys en ontving hiervoor de jubileumtegel. Behalve hun speld/tegel kregen de jubilarissen ook een flesje wijn én een tegoedbon voor een kannetje bier, wanneer de kantine weer open mag!